Hi Gijs,
Ik ben bezig met een bedrijf wat raakvlakken heeft met het jouwe. Wellicht kan ik een aantal van je vragen beantwoorden.
Acoholvrije dranken plm 22-25% inkoop. Broodjes Weet ik niet precies, maar zouden rond de 30 moeten liggen. Duurzaam inkopen is mogelijk wat duurder dan regulier.
Ze zijn er wel, maar eea hangt natuurlijk af van wat je er bij telt (keuken wel/niet, in welke mate moet er verbouwd worden etc)
Yes
Niet dat ik weet. Meestal worden dit soort zaken in omzet per M2 VVO uitgedrukt. Of met gemiddelde besteding, in dit geval plm per gast een tientje (wv 60% food)
Die cijfers heb ik niet, waarbij het een en ander zich door logisch redeneren wel laat raden.
Zat :). Zoals ikzelf.
Idem.
Dat is aan de lage kant zelfs, afhankelijk van welk concept je uiteindelijk toepast
Derving 3%, loon 17,5%, inkoop 33, omzet per fte 100.000, capaciteit personeel afhankelijk van personeel en concept. Mijn ervaring is dat één medewerker minimaal 5 tafels van 4 a 5 mensen moet kunnen draaien.
Overigens vind ik 160 per M2 aan huur niet echt heel veel, afhankelijk van wat er voor omliggende panden en soortgelijke zaken wordt betaald
Succes!