Jump to content

Events happening today

 1. 11
  :00


  24 April 2019 11:00      14:00

  De meeste online ondernemers verspillen dagelijks onnodig veel tijd aan de verwerking van orders. Daar waar het online verkoopproces meestal verregaand geautomatiseerd is, verloopt het vervolg traject van verwerking en verzending vaak manueel en versnipperd. LogiVert organiseert een masterclass over de optimalisatie van de orderverwerking bij e-commerce bedrijven.
   
  De masterclass “Het begint in de webshop, maar dan…” wordt op woensdag 14 april in de middag gegeven. Hierin zal het traject van het ontvangen van een bestelling tot het uitleveren ervan behandeld worden. Ook zal het genereren van rapportages en het importeren en exporteren van gegevens behandeld worden.
  Daar waar voornamelijk stil gestaan zal worden bij de volledig geïntegreerde mogelijkheden van LogiVert is de masterclass in algemene zin ook interessant om een compleet beeld te krijgen van welke handelingen en processen geautomatiseerd kunnen worden.
   
  Deze masterclass zal gegeven worden door Dolf van Tilburg. Met ruim 20 jaar ervaring in de automatisering van retail- en groothandelsbedrijven is hij met LogiVert één van de pioniers in het Nederlandse e-commerce landschap.
  “Ik kom nog bijna dagelijks bedrijven tegen die bestellingen uit hun webshop overtypen om te factureren, voorraden bijhouden in sheets om vervolgens in een tekstverwerker inkooporders aan te maken. En dan heb ik nog niet eens gehad over de verzending van pakketten of het aansturen van fulfilment partijen. Dit gebeurt niet alleen bij kleine bedrijven, maar zeker ook bij grotere bedrijven,” meldt Van Tilburg. “Webshops worden nog steeds te vaak als losse systemen gezien en gebruikt binnen bedrijven.”
   
  Bewustwording van de mogelijkheden van diepgaande en geïntegreerde automatisering zal helpen bij het optimaliseren van werkzaamheden. De gerealiseerde tijdsbesparing kan weer gebruikt worden voor verdere optimalisatie. Bijvoorbeeld voor marketing.
  Deze masterclass wordt op het kantoor van LogiVert in Tilburg gegeven. Men kan zich kosteloos aanmelden via de website.

  Event details


  Agenda 0 Comments
 2. 23
  :00


  28 January 2019 23:00      18 December 2019 23:00

  De Kamer van Koophandel organiseert het gehele jaar 2019 diverse startersdagen en trainingen.
  Het betreft hier:
   
  Eigen bedrijf starten: inzicht in eigenschappen van een ondernemer; voordelen van een ondernemingsplan; tips voor marketing en marktonderzoek; uitleg over financiën, begrotingen, belastingen en aftrekposten; informatie over rechtsvormen, wetten en regels en het voorkomen van risico’s; duidelijke uitleg over nut en noodzaak van een modelovereenkomst Business Challenges: KVK Business Challenge is een open innovatieplatform waarop corporates uitdagingen aanbieden. Uitdagingen waar ze zelf niet uitkomen en waarbij ze de hulp van innovatie ondernemers nodig hebben om samen tot een oplossing te komen. Durf te vragen Je kunt de kennis en ervaring van andere ondernemers gebruiken voor je eigen vraagstuk. Je krijgt tips en tricks van andere ondernemers om kansen te benutten. Er wordt meegedacht over oplossingen voor jouw ondernemersvraagstuk. Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf: Spar met collega ondernemers over de digitale toekomst van jouw bedrijf en ga met een persoonlijk actieplan naar huis.  Data Summit/Verantwoord datagebruik: Wat is de verhouding tussen privacy en gebruiksgemak? Wat moet bij wet worden geregeld en wat is de verantwoordelijkheid van ons allemaal? Privacywetgeving & digitale marketing: De data van je klanten zijn goud waard. Je moet hier verantwoordelijk mee omgaan. Bescherm jouw idee: Ondernemers die worstelen met de vraag hoe ze hun ideeën kunnen beschermen; die nieuwsgierig zijn naar hoe andere ondernemers hun intellectueel eigendom geregeld hebben; Ondernemers die slim samenwerken binnen en buiten hun eigen netwerk.  
  Zie het complete agenda-overzicht op de KvK-website voor meer toelichting en de diverse data en locaties.
   

  Event details


  Agenda 0 Comments

  0 users have RSVPed


  28 January 2019 23:00      19 December 2019 23:00

  Octrooicentrum Nederland organiseert het gehele jaar 2019 diverse workshops en trainingen op het gebied van innvovatie:
  Het betreft hier:
   
  Basis van intellectueel eigendom: ben je bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer in één middag de basis over hoe je jouw technische innovatieproces efficiënter en beter maakt door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als informatiebron.
  Let op: deze basiscursus IE heb je nodig om deel te kunnen nemen aan onderstaande workshops:
   
  Zelf op zoek in octrooidatabanken: ven je regelmatig actief met technische innovatieprocessen? Je kunt efficiënter innoveren en dus tijd en geld besparen door gebruik te maken van gratis en online toegankelijke octrooi-informatie. Hoe je dat aanpakt, leer je in deze workshop. Let op: voor deelname is basiskennis IE vereist.  Intellectueel eigendom-strategie voor mkb : hoe zijn bedrijfsstrategie, bedrijfstype en externe analyse bepalend zijn voor jouw IE-strategie; op welke manieren kun je waarde creëren met IE in uw bedrijf; hoe kun je beslissen of je wel of geen IE-rechten aanvraagt; welke verschillende exploitatiestrategieën zijn er voor IE; welke strategie het beste bij jouw bedrijf past. Slim omgaan met kennis bij samenwerking: samen innoveren biedt veel voordelen, maar ook valkuilen. Als start-up of (technisch) mkb-bedrijf wil je graag weten hoe je dit proces effectiever aanpakt.  Masterclass Octrooien: ben je een technische mkb-er of technische starter en van plan om serieus te investeren in octrooibescherming en/of octrooi-informatie? Met deze workshop kom je inhoudelijk meer te weten over octrooien, octrooiprocedures en inbreuk. Zie ook de brochure met  basisinformatie "octrooi aanvragen op technische vindingen: van idee naar octrooi”.  
  Zie de agenda Innovatief Ondernemen van RVO voor meer informatie en voor diverse data en locaties waar bovenstaande workshops gehouden worden.
   

  Event details


  Agenda 0 Comments

  0 users have RSVPed

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept