Jump to content
 • Welcome to HigherLevel, the Dutch business forum

  Do you have a business question, do you want feedback on your business plan or do you want to advise others? Then you are at the right place at a higher level. Here entrepreneurs come together to take each other to the next level.
  Ask your question, get a quick answer and share your experiences with entrepreneurs. The moment it suits you!
  During the day, evening and weekend 24/7 free advice and exchange of experience with entrepreneurs who understand!

Events happening today

 1. 8
  :00


  25 January 2021 08:00      27 January 2021 16:00

  Ben je actief op het gebied van Kunstmatige Intelligentie (Artificial Intelligence - AI)? En wilt u R&D of zakelijke kansen in Frankrijk verkennen? Schrijf u dan in voor deze digitale AI-missie en pitch jow oplossingen voor potentiële zakenpartners.
   
  Door deel te nemen kun je de mogelijkheden voor samenwerking binnen de EU-programma's onderzoeken. Ook komt u meer te weten over de ambities van het Global Partnership on AI.
  AI vormt de kern van de digitale- en energietransitie van de EU. Wat als we zorgen voor een goed ondernemersklimaat voor AI-ondernemers om de COVID-19-crisis te doorstaan? En we ondernemers in staat kunnen stellen hun volledige potentieel te bereiken? Dan kunnen tienduizenden kleinere, innovatieve groeibedrijven in de EU duurzame nieuwe banen creëren. Om te zorgen voor het juiste klimaat voor innovatieve ondernemers is publiek-private samenwerking nodig. Daarom organiseert de Nederlandse AI Coalitie deze missie met Frankrijk en Nederland.
  Doel missie
  Doel van de missie is om te zorgen voor bewustzijn dat het belangrijk is om een AI-ecosysteem te hebben. Zo'n systeem is nodig om banen te creëren en te behouden. Daarnaast helpt het systeem ook om slimme oplossingen te ontwikkelen voor onze gezondheid, mobiliteit, voeding en natuurlijk voor onze planeet en het klimaat.
   
  Lees op de Engelstalige website meer over deze missie en hoe je je kan aanmelden >>>

  Event details


  Agenda 0 Comments

  0 users have RSVPed

 2. 9
  :00


  26 January 2021 09:00      10:00

  Ondernemer, maar geen Sales Manager in dienst? Laat je dan gratis door een Sales professional inspireren: Hoe maak je sales ondanks Corona veel krachtiger?

  Mijn naam is Andre Hagelen. Ik ben in Nederland een van de meest gevraagde sprekers over sales. Vanwege Corona wil ik graag mijn kennis met je delen zodat je je Salestargets 2021 meer kracht kunt geven.  

  Met het Sales Playbook. Vrijwel alle succesvolle bedrijven werken ermee. Je legt er eenvoudig de beste salesprocessen, systemen en methodes in vast: 
  · Wat is de beste aanpak in sales?
  · Wat is de Mind Blowing Sales Pitch?
  · Hoe scoren we 67% in gesprekken?
  · En veel meer

  Het geheim zit in de ‘7 Drivers’ van het Sales Playbook. Die ontdek je tijdens het webinar.

  Op dinsdag 26 januari om 10.00 kunnen jij en je team gratis deelnemen aan een zeer inspirerend webinar. Ik garandeer dat het jullie veel ideeën oplevert.

  Voor wie?
  Het webinar is bedoeld voor ondernemers en leidinggevende. Maar het is prima als ook je team meedoet: sales, marketing, project- of accountmanagers. Want sales, daar heeft iedereen mee te maken. 

  Wil je meer informatie of deelnemen? Stuur een mail: andre@sales-drive.nl

  Event details


  Agenda 0 Comments

  0 users have RSVPed

 3. 19
  :00


  26 January 2021 19:30      20:30

  Wat ga je leren op deze digitale training?
  Google Analytics inzetten om content consumptie te analyseren Google Analytics en content marketing KPI’s Content consumptie als doel instellen Event tracking gebruiken om content consumptie nog diepter te analyseren  
  Gratis training Google Analytics voor B2B content marketing
  Deze gratis training Google Analytics voor B2B content marketing is uitermate geschikt voor professionals en managers die een gedegen plan willen maken voor hun B2B content marketing strategie.

  Event details


  Agenda 0 Comments

  0 users have RSVPed

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept