Jump to content
  • Welcome to HigherLevel, the Dutch business forum

    Do you have a business question, do you want feedback on your business plan or do you want to advise others? Then you are at the right place at a higher level. Here entrepreneurs come together to take each other to the next level.
    Ask your question, get a quick answer and share your experiences with entrepreneurs. The moment it suits you!
    During the day, evening and weekend 24/7 free advice and exchange of experience with entrepreneurs who understand!

    

De gratis training "De laatste trends in B2B leadgeneratie" van E-commercemanagers.com gaat over:
Anonieme website personalisatie Nieuwe advertentie mogelijkheden ABM technieken en tools Vroegtijdig prospects herkennen Het type en format content voor welke fase customer journey En nog meer
0 Comments

0 users have RSVPed

    

Helaas door de perikelen rondom Corona wordt onderstaande borrel niet georganiseerd.
 
Begin het nieuw jaar goed met de Nieuwjaarsborrel van Higherlevel.nl
Je bent van harte welkom op vrijdag 8 januari 2021 ! 
Ontmoet in een ontspannen sfeer andere ondernemers/leden van Higherlevel.nl en wens elkaar een goed, gezond en succesvol 2020 toe!
Bespreek onder het genot van een hapje en een drankje je toekomstwensen.
 
Iedereen is welkom ! Nog niet eerder op een Nieuwjaarsborrel van Higherlevel geweest? Doen !
Altijd erg gezellig én vaak ook zinnig om andere ondernemers te ontmoeten.
 
Tijdstip: 19.00 - 22.00 uur [voor eten én drinken wordt gezorgd]
Locatie (onder voorbehoud): Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, 3511 AZ Utrecht
 
Deelname is gratis !
Kom je ook?  Klik dan op deze pagina in de linker katern op "gaat".
Leuk, gezellig én zinnig om elkaar te ontmoeten !
 
Vriendelijke groet,
Moderatieteam Higherlevel.nl
Higherlevel.nl
 

1 Comment

3 users have RSVPed, including

    

Heb je een technologische innovatieve oplossing voor een wereldwijde uitdaging?
Ben je klaar voor de internationale markt en zoek je wereldwijde aandacht voor  jouw product?
Doe dan van 11 tot en met 14 januari 2021 mee aan de digitale editie van CES 2021, de 'global stage for innovation' en meest invloedrijke technologiebeurs ter wereld.
CES is dé plek waar 's werelds meest vooraanstaande (tech)bedrijven zakendoen, nieuwe partners ontmoeten en inspiratie opdoen.
 
Dit jaar vindt de CES volledig digitaal plaats. Door deelname aan CES kun je jouw innovatieve product etaleren, maar zeker ook valideren en waardevolle feedback krijgen voor de verbetering van jouw product. CES 2021 is de beste conferentie om jouw product te testen voordat je het internationaal op de markt brengt. Bovendien kom je in contact met nieuwe klanten en investeerders en je genereert (internationale) exposure voor uw organisatie en product. 
 
Deelname is incl.  training en coaching
Als deelnemer krijg je, voortbouwend op eerdere succesvolle missies, ook toegang tot individuele coaching.  Hiermee wordt je in dit traject voorbereid op deelname aan CES. Er is aandacht voor onder andere online pitch- en mediatraining. Verder zijn er 'investor readiness workshops' en sessies over 'how to hack CES' met oud CES-deelnemers en andere experts. Tot slot krijg je tips & tricks over internationaliseren naar en zakendoen in de VS.
0 Comments

0 users have RSVPed

    

Wat ga je leren op deze gratis digitale training "PR en linkbuilding" ?
Hoe bedrijf je digitale PR? Wat is linkbuilding? Hoe combineer ik de twee? Welke levert op lange termijn meer op? Wat zijn tools voor PR en linkbuilding? Welke KPI’s moet ik inzetten om PR en linkbuilding goed te managen?  
Gratis training PR en linkbuilding
Deze gratis training PR en linkbuilding voor SEO is uitermate geschikt voor professionals en managers die regelmatig zijn met Public Relations en het creëren van inbound links voor SEO.
0 Comments

0 users have RSVPed

    

Hoe zit het met Intellectueel Eigendom? Op welke manier beschermt u uw ideeën, uitvindingen, producten en merken?
Maak in 1 uur kennis met veel voorkomende rechten en beschermingsvormen:
 
Auteursrecht Handelsnaam Merken Modelrecht Bedrijfsgeheim Octrooi/patent  
Na dit webinar weet u op welke manieren u uw creatieve idee, uitvinding of merk kunt beschermen en wat daarbij komt kijken.
Aanmelden
Meld u aan via het online aanmeldformulier.
0 Comments

0 users have RSVPed

    

Wat ga je leren op deze digitale training?
Wat is het belang van retentie? Retentie in verschillende verticals zoals B2B, SaaS, E-commerce Retentie KPI’s Retentie analyses Elementen retentie programma Rol kanalen bij retentie marketing  
Gratis training retentie marketing strategie
Deze gratis training Retentie marketing strategie is uitermate geschikt voor professionals en managers die een gedegen plan willen maken voor hun retentie marketing strategie.
0 Comments

0 users have RSVPed

    

Weet jij hoe u als ondernemer het best  jow ideeën kan beschermen? Vind je dat ook lastig om uit te zoeken en heb je hier vragen over?
Volg dan 1 van onze 'Durf te vragen'-webinars. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijg je oplossingen voor  jouw vraagstuk.
 
Tijdens dit webinar kan je jouw vragen stellen aan de aanwezige experts van Octrooicentrum Nederland en het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).
 
Waarom je 'Durf te vragen' niet mag missen
 
U kunt de kennis en ervaring van andere ondernemers gebruiken voor uw eigen vraagstuk. U krijgt 'tips & tricks' van experts op het gebied van intellectueel eigendom om kansen te benutten. U krijgt antwoord op en oplossingen voor uw beschermingsvraagstuk.  
Aanmelden doe je via het online registratieformulier op de site van BOIP.
0 Comments

0 users have RSVPed

    

Ben je actief op het gebied van Kunstmatige Intelligentie (Artificial Intelligence - AI)? En wilt u R&D of zakelijke kansen in Frankrijk verkennen? Schrijf u dan in voor deze digitale AI-missie en pitch jow oplossingen voor potentiële zakenpartners.
 
Door deel te nemen kun je de mogelijkheden voor samenwerking binnen de EU-programma's onderzoeken. Ook komt u meer te weten over de ambities van het Global Partnership on AI.
AI vormt de kern van de digitale- en energietransitie van de EU. Wat als we zorgen voor een goed ondernemersklimaat voor AI-ondernemers om de COVID-19-crisis te doorstaan? En we ondernemers in staat kunnen stellen hun volledige potentieel te bereiken? Dan kunnen tienduizenden kleinere, innovatieve groeibedrijven in de EU duurzame nieuwe banen creëren. Om te zorgen voor het juiste klimaat voor innovatieve ondernemers is publiek-private samenwerking nodig. Daarom organiseert de Nederlandse AI Coalitie deze missie met Frankrijk en Nederland.
Doel missie
Doel van de missie is om te zorgen voor bewustzijn dat het belangrijk is om een AI-ecosysteem te hebben. Zo'n systeem is nodig om banen te creëren en te behouden. Daarnaast helpt het systeem ook om slimme oplossingen te ontwikkelen voor onze gezondheid, mobiliteit, voeding en natuurlijk voor onze planeet en het klimaat.
 
Lees op de Engelstalige website meer over deze missie en hoe je je kan aanmelden >>>
0 Comments

0 users have RSVPed

    

Wat ga je leren op deze digitale training?
Google Analytics inzetten om content consumptie te analyseren Google Analytics en content marketing KPI’s Content consumptie als doel instellen Event tracking gebruiken om content consumptie nog diepter te analyseren  
Gratis training Google Analytics voor B2B content marketing
Deze gratis training Google Analytics voor B2B content marketing is uitermate geschikt voor professionals en managers die een gedegen plan willen maken voor hun B2B content marketing strategie.
0 Comments

0 users have RSVPed

    

Ondernemer, maar geen Sales Manager in dienst? Laat je dan gratis door een Sales professional inspireren: Hoe maak je sales ondanks Corona veel krachtiger?

Mijn naam is Andre Hagelen. Ik ben in Nederland een van de meest gevraagde sprekers over sales. Vanwege Corona wil ik graag mijn kennis met je delen zodat je je Salestargets 2021 meer kracht kunt geven.  

Met het Sales Playbook. Vrijwel alle succesvolle bedrijven werken ermee. Je legt er eenvoudig de beste salesprocessen, systemen en methodes in vast: 
· Wat is de beste aanpak in sales?
· Wat is de Mind Blowing Sales Pitch?
· Hoe scoren we 67% in gesprekken?
· En veel meer

Het geheim zit in de ‘7 Drivers’ van het Sales Playbook. Die ontdek je tijdens het webinar.

Op dinsdag 26 januari om 10.00 kunnen jij en je team gratis deelnemen aan een zeer inspirerend webinar. Ik garandeer dat het jullie veel ideeën oplevert.

Voor wie?
Het webinar is bedoeld voor ondernemers en leidinggevende. Maar het is prima als ook je team meedoet: sales, marketing, project- of accountmanagers. Want sales, daar heeft iedereen mee te maken. 

Wil je meer informatie of deelnemen? Stuur een mail: andre@sales-drive.nl
0 Comments

0 users have RSVPed


EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept