Ga naar inhoud

Evenementen vandaag

 1. 9
  :00


  17 september 2009 09:00

  eDay is hét e-business event van Nederland. Visionairs, experts en business management van toonaangevende brands komen deze dag bij elkaar om visie te delen, inspiratie op te doen en te netwerken.
   
  Dit jaar viert Emerce eDay haar vijfde editie en heeft daarom een extra bijzonder en compleet programma. Emerce eDay 2009 staat in het teken van ‘Forward’ – oftewel voorwaarts, ook en misschien vooral nú.
   
  Visions
  In de Visions-track tonen zes internationale topsprekers in de grootste zaal hun visie op de laatste ontwikkelingen in business, technologie en marketing, en de implicaties daarvan voor bedrijven.
   
  Eyeopeners
  Dit jaar is een speciale Eyeopeners-zaal aan de opzet van eDay toegevoegd. Deze ruimte biedt in een hoog tempo een stroom aan business eyeopeners door zeer gerenommeerde experts uit binnen- en buitenland. Geen lange voordrachten, maar de essentie: een dag lang adviezen en tips hoe u meer geld gaat verdienen.
   
  Nieuwe business modellen, hogere conversies realiseren, minder kosten maken, en meer, veel meer, komt aan bod. De sprekers hebben maar één opdracht: zorg dat de bezoekers van eDay de volgende dag met de ‘eyeopener’ aan de slag kan.
   
  Conversations
  Conversations is de derde pijler van de dag en brengt alle social media experts en ervaringsdeskundigen uit Nederland en gastbezoekers uit de directie van alle grote social media partijen uit het buitenland bij elkaar in één ruimte. U kunt in- en uitlopen, en met de experts rond vier hoofdthema's informeel van gedachten wisselen over de kansen en bedreigingen van social media.
   
  Naast dit alles vinden op en rond eDay tal van workshops, executive sessions en side events plaats. Emerce eDay is een dag om niet te missen voor iedereen die strategische en zakelijke beslissingen moet nemen over online!
  Prijs
  595

  Details evenement


  Agenda 0 reacties
 2. 13
  :00


  17 september 2009 13:30

  Workshop 'Haal meer uit octrooien', Syntens Eindhoven
  17 september 2009
   
   
  Bent u bezig met een nieuw product? Laat een ander er niet mee vandoor gaan! Bescherm uw nieuwe product of productieproces. Een goede bescherming van een goede vinding verdient zichzelf dubbel en dwars terug.
   
  Leer er alles over in deze workshop, speciaal voor innovatieve MKB-ers. In een paar uur leert u hoe u octrooien kunt inzetten in uw bedrijf. Ook leert u gebruik te maken van octrooi-informatie voor uw productontwikkeling.
   
  De volgende vragen kunt u na deelname aan de workshop beantwoorden:
  Heeft het zin mijn product te beschermen?
  Welke beschermingsvormen zijn er?
  Hoe werkt het octrooisysteem?
  Wat kan mijn bedrijf met octrooien en andere beschermingsvormen?
  Wat zijn de kosten en opbrengsten?
  Hoe kan ik informatie uit octrooidatabanken gebruiken?
  Hoe kan ik zoeken in deze databanken?
  Hoe kan ik bedrijven vinden die met vergelijkbare innovaties bezig zijn?
  Uiteraard is er tijdens de workshop voldoende tijd beschikbaar voor uw eigen vragen.
   
   
  Naast deze beknopte workshop biedt Octrooicentrum Nederland ook een uitgebreidere module aan:
   
  Octrooien Deel 1: Do’s & don’ts rondom octrooien en IE
  Octrooien Deel 2: Zelf op zoek in octrooidatabanken
   
  Informatie
  Wilt u meer halen uit octrooien? Meld u dan aan voor deze workshop.
  De workshop vindt plaats bij Syntens Eindhoven van 13.30 tot 17.00 uur. Deelname is kosteloos, maar het aantal plaatsen is beperkt. Voor meer informatie kunt u terecht bij adviseur IE Hans Helsloot via e-mailadres h.helsloot@octrooicentrum.nl
  Direct aanmelden: http://www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2318570.aspx
   
   
  Bent u verhinderd op deze datum? Dan kunt u wellicht een workshop op een andere datum of locatie bijwonen. Ook kunt u een afspraak maken voor een individueel gesprek met een van onze adviseurs, via e-mailadres info@octrooicentrum.nl of telefoonnummer (070) 398 66 99.
   
  Hans Helsloot
  Regionaal adviseur Intellectueel Eigendom
   
  E-mail
  Telefoon h.helsloot@octrooicentrum.nl
  (088) 444 01 84
   
  Website
  Naar website van evenement
  Organisator
  Octrooicentrum Nederland

  Details evenement


  Agenda 0 reacties
 3. 15
  :00


  17 september 2009 15:00

  In deze workshop laat u zich samen met collega-ondernemers gedurende een kort dagdeel inspireren aan de hand van 49 voorbeelden voor het zelf realiseren van lagere kosten en nieuwe omzet in een veranderende of verslechterde markt.
   
  Tot slot wordt er ook kort stilgestaan bij een aantal interessante subsidiemogelijkheden om uw ‘slimmer werken’ acties van de grond te krijgen.
   
  Het resultaat: u gaat naar huis met concrete voorbeelden en een lijst in handen, met daarin de oplossingen die in uw situatie van toepassing zijn en mogelijkheden voor subsidies daarvoor.
   
  Onze innovatie-experts helpen u graag uw kersverse plannen meer verdieping te geven en deze in de praktijk te brengen.
  Website
  Naar website van evenement
  Organisator
  Syntens
  Prijs
  50

  Details evenement


  Agenda 0 reacties
 4. 17
  :00


  17 september 2009 17:00

  Een avond voor en door mensen van het Fris in je hoofd! netwerk. Op deze Meetup biedt Fris in je hoofd! een podium om talent te laten zien en kennis te delen met andere mensen uit het netwerk.
   
  Met op 17 september o.a. de Workshop Winnend Presenteren, door Edo van Santen, en vele andere boeiende workshops. Keuze genoeg....
   
  Workshop Winnend Presenteren:
  Ook voor ervaren sprekers valt er nog veel te leren, voor onervaren sprekers: "ik garandeer resultaat". Leer je elevator pitch te houden en je publiek optimaal te beïnvloeden.
   
  Dit event wordt u aangeboden door Fris in je Hoofd! en is geheel GRATIS!
  Website
  Naar website van evenement
  Organisator
  Fris in je Hoofd!

  Details evenement


  Agenda 0 reacties

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké