Ga naar inhoud

Evenementen vandaag

 1. 15
  :00


  02 september 2009 15:00

  Als uw bedrijf zelf regelmatig bezig is met het ontwikkelen van nieuwe producten, processen of technologieën, zul je de volgende vragen herkennen:
   
  Wat is er in de wereld al bedacht op mijn vakgebied?
  Wat hebben mijn concurrenten al bedacht?
  Heeft het zin om op deze vinding octrooi aan te vragen?
  Heeft iemand anders al een octrooi op dit idee?
  Welke oplossing zijn bekend voor dit concrete technische probleem?
   
  Op al deze en soortelijke vragen, kun je het antwoord vinden in octrooidatabases. Deze zijn gratis voor iedereen toegankelijk via internet. In deze workshop leer je hoe je deze informatie snel en efficient kunt vinden. De workshop wordt georganiseerd door Syntens in samenwerking met het Octrooicentrum Nederland. Want het gebruiken van kennis die in octrooien is vastgelegd, geeft veel inzicht in de ontwikkelingen bij concurrenten en op het eigen vakgebied en kan veel ontwikkelingskosten besparen. Direct aanmelden: http://www.syntens.nl/Workshops/Workshop/2312524.aspx
   
  Bent u verhinderd op deze datum? Dan kunt u wellicht een workshop op een andere datum of locatie bijwonen. Ook kunt u een afspraak maken voor een individueel gesprek met een van onze adviseurs via e-mailadres info@octrooicentrum.nl of telefoonnummer (070) 398 66 99.
   
   
  Website
  Naar website van evenement
  Organisator
  Octrooicentrum Nederland

  Details evenement


  Agenda 0 reacties

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké