Ga naar inhoud

Evenementen vandaag

 1. 0
  :00


  19 september 2009 00:00      26 september 2009 00:00

  De financiële en de economische situatie zorgt voor nieuwe uitdagingen. Dit voorjaar heeft bij de Kamer van Koophandel in Den Haag het goedbezochte seminar: "Zakendoen met Noord-Korea" plaatsgevonden. Er werd door verschillende sprekers ingegaan op de kansen die er in Noord-Korea liggen voor zowel investeerders als voor ondernemers op een groot aantal terreinen, zoals agribusiness, textiel, logistiek, scheepsbouw, energie, assemblage en Informatie Technologie.
   
  Wilt u ook de concrete zakelijke mogelijkheden in dit land onderzoeken? Ga dan van 19 tot 26 september mee met onze unieke economische missie en ontmoet potentiële Noord-Koreaanse partners. Wij werken hierbij samen met de Pyongyang Chamber of Commerce. Het programma omvat onder andere individuele matchmaking sessies, bedrijfsbezoeken, netwerkrecepties en -diners. Ook nemen we deel aan de jaarlijkse Pyongyang Autumn International Trade Fair. De reis begint in Beijing, en na terugkeer uit Pyongyang kan het verblijf in China verlengd worden.
  Het programma is te vinden op http://www.gpic.nl/Nktour09.pdf
  Website
  Naar website van evenement
  Organisator
  GPI Consultancy
  Prijs
  1820 organisatiekosten

  Details evenement


  Agenda 0 reacties
 2. 13
  :00


  23 september 2009 13:00

  Beste ondernemer,
   
  Ondernemen is een hele onderneming!
   
  Niet alleen, omdat er veel op je op je afkomt, maar vaak ook, omdat alle facetten van het bedrijf op de schouders van de ondernemer rusten. En sommige zijn niet altijd even duidelijk. Denk daarbij aan het werven van klanten en opdrachten, de planning van al je werkzaamheden, facturatie, inkopen maar ook zeker de administratie en belastingen.
   
  Waar kan je hier meer over opsteken dan tijdens een bijeenkomst met mede ondernemers. Iedereen loopt tegen dezelfde dingen aan en iedereen heeft er een (andere) oplossing voor. Maar ook gevestigde ondernemers kunnen je een stap in de goede richting helpen met tips en adviezen.
   
  Om ondernemers bij elkaar te brengen en een aantal zaken waar u als ondernemer mee te maken heeft te bespreken, organiseren wij op woensdag 23 september een bijeenkomst in Motel Van der Valk Akersloot.
   
  Tijdens deze bijeenkomst zullen wij in 3 sessies van ongeveer een uur proberen om u meer inzicht te geven in enkele belangrijke aspecten over uw administratie en belastingen maar ook uw acquisitie. Uiteraard zal er buiten deze sessies om uitgebreid de mogelijkheid zijn om ervaring uit te wisselen en te netwerken met medeondernemers.
   
  De onderwerpen die in de bijeenkomst aan bod komen zijn factuureisen, inkomstenbelasting, omzetbelasting en jaarrekening. Onze gastspreker, Vincent Smit, zal in een enerverende, leuke en duidelijke presentatie u de ins en outs van de nieuwe media zoals internet en communities vertellen.
   
  Op de site van DS Finance staat meer informatie en kunt u zich inschrijven. De kosten voor deze bijeenkomst bedragen slechts € 35,- per persoon exclusief BTW (deze kosten zijn uiteraard aftrekbaar).
   
  Om de bijeenkomst informeel en ongedwongen te geven, zodat u als ondernemer gemakkelijk in contact komt met andere startende ondernemers, hebben wij een maximum van 30 ondernemers per bijeenkomst gesteld (het minimale aantal aanmeldingen is 15). Voor uw inschrijving gaat u naar:
  www.ds-finance.nl/bijeenkomst
   
  Wij hopen u te verwelkomen op 23 september in Akersloot en wensen u alvast heel veel succes met ondernemen!!!
   
   
  PS. Bent u verhinderd op de aangekondigde datum, schrijf u dan alvast in voor de volgende bijeenkomst. Ook hiervoor gaat u naar www.ds-finance.nl/bijeenkomst
  Website
  Naar website van evenement
  Organisator
  DS Finance
  Prijs
  35

  Details evenement


  Agenda 0 reacties

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké