Ga naar inhoud

Evenementen vandaag

 1. 0
  :00


  25 september 2009 00:00      28 september 2009 00:00

  Tony Robbins - Unleash Your Power Within Seminar 2009
   
  Je hoort mensen wel eens roepen: “Dat moment heeft mijn leven drastisch veranderd!”. Zo’n moment is goud waard. Zo’n moment geeft je inzicht in wat je tot dat moment verkeerd hebt gedaan om het uiterste uit je leven te halen. Het laatste weekend van september ís zo’n moment.
   
  Het weekend dat je leven revolutionair verandert…
  Unleash the Power Within is een dynamisch, onbeschrijfelijk, levenstransformerend 4-daags evenement dat je de mogelijkheid geeft je ongelimiteerd potentieel te ontketenen!
   
  Leer hoe je je leven niet door hoop moet laten leiden en niets aan het toeval moet overlaten maar hoe je je leven zelf kunt ontwerpen, naar je eigen smaak. Breek met oude patronen en gooi beperkende gedachtegangen in de prullenbak, sterk je geestelijke, emotionele en lichamelijke vaardigheden en creëer geweldige resultaten, verschaf jezelf toegang tot je welhaast onbeperkte innerlijke kracht en nog veel en veel meer.
   
  Anthony Robbins live in Europa: Rome!
  Anthony Robbins is 25-28 september 2009 met zijn vlaggenschip-evenement “Unleash the Power Within” eindelijk weer in Europa, namelijk in de mooie stad Rome. Het heeft bijna 2 jaar geduurd, dus ervaar nu Anthony Robbins in levende lijve op dit baanbrekende evenement!
   
  Dit is mogelijk het laatste Live Unleash the Power Within seminar dat Anthony Robbins zelf in Europa zal geven. Mis je kans dus niet om Anthony Robbins nog live mee te maken!
   
  Kijk op http://www.erikvanderwal.nl voor het actiepakket.
  Website
  Naar website van evenement
  Organisator
  Succesgids.nl
  Prijs
  1080,-

  Details evenement


  Agenda 0 reacties
 2. 19
  :00


  27 september 2009 19:00

  In deze verkooptraining van 3 dagdelen ga je aan de slag met gericht en bewust een doelgroep bepalen om de kans tot slagen zo groot mogelijk te maken. Je doet dit zelf, met de groep en met tips van de trainer. Ook maak je een persoonlijke en unieke presentatie van jezelf en jouw product. Dit oefenen wij in de vorm van telefonische acquisitie en verkoopgesprekken face to face. Je hebt dan een goede basis om ook andere vormen van acquisitie te gaan doen, o.a. media. Communicatie is een belangrijke factor in verkoop; voor een doeltreffend verkoopgesprek en voor after-sales. Wij gaan uitgebreid in op vaardigheden die je nodig hebt voor zowel het begin van een gesprek als bij de afronding. Het doel van de training is je bewust te maken van ‘wie ben ik, wat kan ik en wat heb ik te bieden”. Je krijgt een stevige basis mee en gaat doelgericht te werk aan jouw toekomst! Op donderdag 27 september starten zowel de ochtend als de avond training.
  Website
  Naar website van evenement
  Organisator
  Kiezen voor Ondernemen
  Prijs
  195

  Details evenement


  Agenda 0 reacties

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké