Ga naar inhoud

Evenementen vandaag

 1. 16
  :00


  29 september 2009 16:00

  Op 29 september 2009 is de officiële kick-off van de Stichting Business Angels Netwerk Nederland (BAN Nederland). De feestelijke lancering vindt plaats in het Pesthuis te Leiden (Naturalis).
   
  De stichting BAN Nederland is een initiatief van een 7-tal business angels netwerken: NeBIB, Maxwell Group, Schretlen & Co/KplusV Organisatieadvies, TIIN, Meesters van de Toekomst, Flevolands Informal Investment Netwerk en BiD Network.
   
  De kick-off wordt geopend door Minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven. Andere sprekers zijn: Annemarie van Gaal, investeerder in bedrijven in binnen- en buitenland en bekend van televisieoptredens in diverse programma’s, w.o. “Dragon’s Den” en “Ten Einde Raad”, en Anthony Clarke, Chairman Emeritus van de EBAN.
   
  Plaats en route
  Pesthuis (Naturalis)
  Darwinweg 2
  2333 CR Leiden
   
  Een routebeschrijving vindt u op de website van Naturalis.
   
  Aanmelden
  Wilt u zich aanmelden? U kunt zich aanmelden www.bannederland.nl voor het evenement. Het volledige programma treft u hier ook aan.
   
  Organisator
  BAN Nederland

  Details evenement


  Agenda 0 reacties

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké