Ga naar inhoud

Evenementen vandaag

 1. 13
  :00


  03 september 2009 13:00

  ZZP Noord Nederland organiseert "Hèt event voor zzp'ers in Noord-Nederland!
  Hèt event voor zzp'ers actief in Noord-Nederland vindt plaats op donderdag 3 september a.s. in Chateau Hotel "De Havixhorst" in De Schiphorst (Meppel)
   
  Programma:
  13:00 uur - 13:30 uur Ontvangst met koffie/thee en huisgemaakte patisserie
   
  13:30 uur - 14:30 uur Presentatie door de heer H. Mesters van de ABN AMRO, waar hij zijn rapport "Futureshift; Surfing the waves" nader zal toelichten.
   
  14:30 uur - 14:45 uur Pauze met koffie/thee en huisgemaakte koekjes
   
  14:45 uur - 15:45 uur Presentatie door de heer Richard Koopman van Zynn.nl, "Maak van werk een beleving" en "Jouw tent kan zoveel beter".
   
  15:45 uur - 17:00 uur Afsluitende netwerkborrel met 2 drankjes naar keuze en een luxe warme en koude bittergarnituur
   
  Tevens zullen er twee prominente gasten/ondernemers aanwezig zijn uit Florida, te weten de heer Erik Vonk, founder van Randstad Noord Amerika en auteur van het boek: "Don't get a job, get a life" en zijn businesspartner de heer A.D. Frazier, management gedaan van de Olympische Spelen Atlanta, betrokken geweest bij de inauguratie van oud-president Jimmy Cartner en de reorganisatie van het Witte Huis. Momenteel interesseren beide heren zich wereldwijd in het fenomeen zzp'er/independent worker.
   
  Het belooft een zeer interessante middag te worden in Noord-Nederland, welke mede gesponsord wordt door ABN AMRO en Zynn.nl, waardoor de kostprijs per deelnemer slechts € 47,50 incl. BTW bedraagt.
   
  Intekenen kan tot 21 augustus a.s., ook als je (nog) geen lid bent van ZZP Noord Nederland. Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers.
   
   
  Organisator
  ZZP Noord Nederland
  Prijs
  47,50
  Meeting ZZP NNL_versie1.ppt

  Details evenement


  Agenda 0 reacties

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké