Ga naar inhoud

Evenementen vandaag

 1. 0
  :00


  01 oktober 2009 00:00

  Jouw bedrijf in de spotlights?
   
  Doe mee aan ondernemingsplanwedstrijd de Utrechtse Start en maak kans op gratis advies, 5.000 euro en veel publiciteit
   
  Voor een succesvol eigen bedrijf is een gedegen ondernemingsplan van cruciaal belang. Al twaalf jaar stimuleert de Utrechtse Start startende en doorstartende bedrijven om structuur te geven aan hun plannen en de onderneming.
   
  Criteria
  Het draait bij de Utrechtse Start vooral om de kwaliteit van het ondernemingsplan. De jury let hierbij op aspecten als creativiteit, innovativiteit, volledigheid en haalbaarheid.
   
  Deelname
  Deelname aan de Utrechtse Start staat open voor in Nederland (door)startende en woonachtige ondernemers, die hun bedrijf gevestigd hebben of zullen vestigen in de provincie Utrecht.
   
  Selectie
  Tijdens besloten voorrondes worden uit alle inzendingen de drie beste plannen geselecteerd. Deze ondernemers plaatsen zich voor de finale op 7 november, tijdens de Startersdag van de Kamer van Koophandel Midden-Nederland. Daar presenteren zij hun plan voor publiek en jury en wordt de winnaar van de Utrechtse Start 2009 gekozen.
   
  In de spotlights
  Naast waardevolle prijzen, waaronder advies en ondersteuning bij de bedrijfsvoering, kunnen de finalisten van de Utrechtse Start rekenen op veel publiciteit. De uiteindelijke winnaar ontvangt tevens een geldbedrag van 5.000 euro.
  Website
  Naar website van evenement
  Organisator
  Divers

  Details evenement


  Agenda 0 reacties
 2. 9
  :00


  30 september 2009 09:00

  Laat u op 30 september a.s. bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van R&D en innovatie. De R&D Day, een nieuw initiatief van Technisch Weekblad, biedt een keur aan lezingen en workshops door de top van de Nederlandse R&D.
   
  De R&D day heeft als doel professionals uit het bedrijfsleven en onderzoeksinstellingen bij elkaar te brengen rond thema's als innovatie en ontwikkeling. De R&D Day biedt een keur aan lezingen en workshops. Met sprekers van formaat uit praktisch alle domeinen van de Nederlandse industrie en universiteiten presenteert Technisch Weekblad u de de nieuwste inzichten uit de wereld van R&D en innovatie.
   
  Website
  Naar website van evenement
  Organisator
  Technisch Weekblad
  Prijs
  399 / 299 / 0

  Details evenement


  Agenda 0 reacties
 3. 19
  :00


  30 september 2009 19:00

  Deze training van 3 dagdelen verspreid over 3 weken( 0p woensdag 30 september start zowel de ochtend als de avond training) oriënteert je op het ondernemerschap. Onze enthousiaste trainer laat je middels diverse werkvormen waaronder een business game, kennismaken met het ondernemerschap en je eigen kwaliteiten daarvoor. De groep is minimaal 6 en maximaal 12 potentiële ondernemers groot zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht kan krijgen. Voor deze training hoef je nog geen concreet bedrijfsidee te hebben maar het helpt wel om je gedachten te focussen.
  Website
  Naar website van evenement
  Organisator
  Kiezen voor Ondernemen
  Prijs
  95

  Details evenement


  Agenda 0 reacties

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké