Ga naar inhoud

Evenementen vandaag

 1. 9
  :00


  09 september 2009 09:30

  Uit onderzoek blijkt dat 79% van alle bedrijven in Nederland binnen drie jaar van plan is elektronische facturen te verzenden en te verwerken. Ondanks de vele voordelen en mogelijkheden dat e-Facturatie biedt, ligt de drempel voor toepassing hiervan bij vele bedrijven hoog. Media Plaza organiseert in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken het congres e-Factureren op 9 september a.s om deze drempels weg te nemen. Het doel van deze bijeenkomst is ondernemers te laten zien welke voorbereidingen nodig zijn om e-Factureren toe te passen. Gedurende de bijeenkomst wordt gebruikt gemaakt van praktijkvoorbeelden. Speciaal voor gebruikers, aanbieders en andere belanghebbende van en rondom MKB-bedrijven. Dit seminar wordt georganiseerd door het Ministerie van Economische Zaken, Media Plaza, Factuurwijzer en ECP-EPN. Het Ministerie van Economische zaken sponsort het congres, dus uw deelname is geheel kosteloos. Reden genoeg om dit bij te wonen! Het dagprogramma begint om 9:30 uur en wordt om 16:30 uur afgesloten met een netwerkborrel.
  Website
  Naar website van evenement
  Organisator
  Media Plaza
  Prijs
  Kosteloos; het Ministerie van Economische Zaken sponsort de entree voor u!

  Details evenement


  Agenda 0 reacties
 2. 10
  :00


  09 september 2009 10:00      10 september 2009 00:00

  Dé beurs voor relatiegeschenken en kerstpakketten.
   
  RelatieZ presenteert een keur van specialisten met (exclusieve) relatiegeschenken en kerstpakketten. Wat u de gelegenheid geeft om zelf te beoordelen of een artikel aan uw kwaliteitseisen voldoet.
  Website
  Naar website van evenement
  Organisator
  Het Portaal Uitgevers

  Details evenement


  Agenda 0 reacties

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké