Ga naar inhoud

Evenementen vandaag

 1. 0
  :00


  15 augustus 2017 00:00      30 december 2017 00:00

  Heb je internationale ambities en wil je snel de juiste contacten leggen in een land? Ga dan mee op een handelsmissie van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Deze missies zijn vaak onder leiding van een bewindspersoon (economische missies).
   
  Overzicht handelsmissies:
  Ben je benieuwd welke handelsmissies er op de planning staan? Bekijk dan het overzicht met handelsmissies.
  Kijk tevens op de economische reisagenda Overzicht van de geplande en voorgenomen economische missies in 2017. Dit document wordt regelmatig bijgewerkt.
  Website
  Naar website van evenement
  Organisator
  Rijksoverheid

  Details evenement


  Agenda 0 reacties

  06 november 2017 00:00      12 december 2017 00:00

  Veertien bijeenkomsten op veertien locaties. De Rabobank nodigt aanstaande startups uit om eens te komen snuffelen. Succesvolle ondernemers vertellen live-on-stage over hun start: van uitstelgedrag tot go-for-it-moment. Plus tips voor de eigen start. Deelname is gratis.
  Organisator
  Rabobank

  Details evenement


  Agenda 0 reacties
 2. 12
  :00


  12 december 2017 12:30

  Het BTC event inspireert en informeert ondernemers die samen willen werken in de biomassaketen. Invulling geven aan de vraag naar nieuwe biobased-producten. Van klant naar plant is daarin het motto. Van nooit gedachte toepassingen tot innovatieve teelten, van groene gewasbescherming tot eierdoosjes en gezonde inhoudstoffen. Uitdaging is om de "time to market" te verkorten door samen te werken, met andere ondernemers en met onderwijs/wetenschap en overheid.
   
  Wat kun je verwachten?
  • (Nieuwe) ideeën en mensen in het traject van het vermarkten, verwerken en traceren van (nieuwe) biomassaproducten en -processen.
  • Kennis omtrent aanbod, verwerking en vermarkting.
  • Kennis opdoen omtrent samenwerking in dit boeiende netwerk.
  • Ontmoeten van ondernemers die in de zelfde keten actief zijn en opzoek zijn naar samenwerking.
  Organisator
  KvK

  Details evenement


  Agenda 0 reacties

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké