Ga naar inhoud

Evenementen vandaag

 1. 0
  :00


  15 augustus 2017 00:00      30 december 2017 00:00

  Heb je internationale ambities en wil je snel de juiste contacten leggen in een land? Ga dan mee op een handelsmissie van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Deze missies zijn vaak onder leiding van een bewindspersoon (economische missies).
   
  Overzicht handelsmissies:
  Ben je benieuwd welke handelsmissies er op de planning staan? Bekijk dan het overzicht met handelsmissies.
  Kijk tevens op de economische reisagenda Overzicht van de geplande en voorgenomen economische missies in 2017. Dit document wordt regelmatig bijgewerkt.
  Website
  Naar website van evenement
  Organisator
  Rijksoverheid

  Details evenement


  Agenda 0 reacties

  14 december 2017 00:00      15 december 2017 00:00

  Het is vaak lastig voor een mode label een productie partner te vinden die ook kleine aantallen wil produceren. De Kamer van Koophandel organiseert met Enterprise Europe Network een mode productie matchmaking op 14 en 15 december 2017 in Istanbul. Enterprise Europe Network organiseert een matchmaking om kleine mode labels (kleding, tassen en schoenen) te verbinden met productiepartners in Istanbul, die kleine aantallen willen en kunnen produceren. Door mee te doen met de matchmaking kunt u vooraf afspraken maken met interessante productiepartners en uw netwerk aan producenten snel en simpel uitbreiden.
   
  Wat biedt deelname:
  - ontmoet potentiële Turkse productiepartners in de mode
  - kleine mode labels verbinden met productiepartners
  Organisator
  KvK i.s.m. Enterprise Europe Network

  Details evenement


  Agenda 0 reacties

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké