Jump to content

IT- en BPO-studiereis naar Bangladesh - met kans op gratis verblijf hotel Dhaka

    

Agenda
paul tjia

Event details

Onze komende studiereis gaat naar het interessante Bangladesh, waar de loonkosten lager zijn dan in India of China, en dat een groot aanbod aan IT- en BPO-dienstverleners kent. Op het gebied van software ontwikkeling, animatie, games en grafisch design liggen er volop kansen. Het verloop van medewerkers is er laag, en het land is uitermate geschikt als alternatieve offshore lokatie. De website van BASIS, de lokale IT-associatie, geeft een uitgebreid overzicht: http://www.basis.org.bd.

 

Deze unieke reis gaat naar de hoofdstad Dhaka. Deelname zal een goed beeld van global sourcing geven, en het biedt tevens een unieke gelegenheid om kennis en ervaring met andere collega's uit te wisselen. Het bijzondere van deze reis is dat er geen organisatiekosten mee gemoeid zijn, en dat zelfs voor een aantal Nederlandse deelnemers (potentiële offshore gebruikers) het verblijf kosteloos is. We vernemen er onder meer de ervaringen van Nederlandse ondernemers en bezoeken verschillende IT- en BPO-dienstverleners. We krijgen een presentatie op de Nederlandse Ambassade, we ontmoeten Nederlanders op de Dutch Club en maken enkele toeristische excursies. Ook nemen we deel aan de jaarlijkse SoftExpo: deze beurs trekt ruim 200.000 lokale en regionale bezoekers: http://www.softexpo.com.bd.

 

Het programma is te vinden op: http://www.gpic.nl/BD-tour2011.pdf; neem bij interesse snel contact met ons op. Deze reis is onderdeel van een Europese studiereis, en biedt ook de gelegenheid om met andere Europese ondernemers in contact te komen. Sponsor is het CBI, een agentschap van het Ministerie van Ontwikkelingssamenwerking (http://www.cbi.eu), i.s.m. het International Trade Centre van de United Nations (http://www.intracen.org).

Website

Naar website van evenement

Organisator

GPI Consultancy

Prijs

1800

IT- and BPO-mission Bangladesh 2011.pdf


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept