Jump to content

seminar Minder Belasting Voor Creatieven

Agenda
promotie

Event details

Beste Creatief,

 

Zoals je niet is ontgaan zijn er veel wijzigingen doorgevoerd in de belastingwetgeving rondom de creatieve sector. De btw-verhogingen vragen om een slimme aanpak. Hoe kan je er voor zorgen dat een onderneming in de creatieve sector minder belasting hoeft te betalen? En hoe kunnen ondernemers de administratie effectief inrichten zodat er meer tijd en geld overblijft voor hun creativiteit?

 

Total in Support geeft in een gratis seminar voor creatieve ondernemers op 10 maart in de Beurs van Berlage antwoord op deze vragen. Na het seminar is er alle gelegenheid om na te praten en te borrelen in het kantoor van Total in Support (eveneens in de Beurs van Berlage). In een goede sfeer kan er flink worden genetwerkt, en kunnen er vragen worden gesteld aan de specialisten.

 

Total in Support heeft ruim 16 jaar ervaring in het ondersteunen van creatieve ondernemingen, kent de markt en kan hierdoor kwaliteitsproducten leveren. De dienstverlening van Total in Support wordt ingericht op basis van de wensen van de ondernemer. De diensten kunnen variëren van het volledig verwerken van de boekhouding of begeleiding en eindcontrole van de administratie tot juridisch- en bedrijfsadvies.

 

Wij nodigen je daarom uit om op donderdag 10 maart om 16:00 uur in de Beurs van Berlage het gratis seminar bij te wonen.

 

Aanmelden is verplicht. De plaatsen zijn beperkt, dus meld je snel aan via de website: www.totalinsupport.com of mail naar promotie@totalinsupport.com.

Tot ziens!

 

Website

Naar website van evenement

Organisator

Total in Support

WORD bestand Uitnodiging Seminar Minder Belasting Voor Creatieven.doc


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept