Jump to content

Kenniskaravaan "Sensor Services" en Serious Gaming

Agenda
tboer

Event details

De maatschappij staat aan de vooravond van een nieuwe, digitale samenleving. Met grote stappen ontstaat een wereld waarin het internet nog verder zal doordringen in onze levens en onze leefomgeving. Met name technologie die het volgen en vastleggen van feiten over hun directe omgeving mogelijk maakt, spelen hierbij een rol. Dit is mogelijk door de steeds verder dalende kosten en groeiende beschikbaarheid van onder meer sensortechnologie. Samen met u wil de Kennisalliantie, in samenwerking met Syntens, het onbenutte potentieel van deze digitale ontwikkeling benutten. De eerste aanzet hiertoe is de Kenniskaravaan op 19 mei a.s.

 

De Kenniskaravaan is één van de instrumenten van de Kennisalliantie om ondernemers te ondersteunen bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Op 19 mei zijn we te gast bij het bedrijf SOWNet. SOWNet is gespecialiseerd in de ontwikkeling van draadloze sensornetwerken bij kunstprotectie en in de auto-industrie, maar gebruikt de verzamelde data enkel voor monitoring. Ons gevoel zegt dat er veel meer mogelijk is! Kunnen we bijvoorbeeld een service ontwikkelen die meer met deze data doet? En hoe moet deze service eruit zien? Wie is de doelgroep? En wat voor partijen hebben we hierbij nodig om deze dienst op de markt te zetten? Ziet u mogelijkheden om een digitale dienst te ontwikkelen op basis van deze data? Of wilt u een dienstenpakket uitbreiden op basis van sensordata? Hoe kan je sensortechnologie toepassen op de Serious Gaming industrie? Graag nodigen wij organisaties uit die interesse hebben om een nieuw commercieel succes te realiseren.

 

Nog twijfels? Een bescheiden vorm van startfinanciering is onderdeel van ons aanbod (uitsluitend voor samenwerkingsverbanden). Met dit geld kun je bijvoorbeeld een business case opstellen.

 

De Kenniskaravaan ‘sensor services’ vindt plaats op woensdag 19 mei 2011 van 14:00 tot 17:00 bij het bedrijf SOWNet (Delftechpark 26, Delft). Aansluitend is er een borrel.

 

Graag verneem ik of u geïnteresseerd bent om de Kenniskaravaan op 19 mei bij te wonen. U kunt zich (gratis) aanmelden door een e-mail naar te zenden naar denboer@kennisalliantie.nl. Daarnaast ben ik, ook voor vragen, bereikbaar onder nummer 015 284 04 87.

 

Met vriendelijke groet,

 

Taco den Boer

 

Organisator

Kennisalliantie


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept