Jump to content

TopTraining: Winnend Presenteren / Perfecte Elevator Pitch (10Feb/DenHaag)

Agenda
Edo van Santen

Event details

Podium- en Presenteren voor Groepen-trainingen:

 

Sprekersangst?

Ben je bang om voor een groep te presenteren of heb je sprekersangst? Deze training helpt je er gegarandeerd van af!

 

Nerveus/Zenuwen

Ben je erg nerveus als je moet presenteren? Wil je die nervositeit kwijt en leren beheersen? Deze training helpt je er gegarandeerd van af!

 

Winnend Presenteren

Je geeft wel eens presentaties, dat gaat je redelijk af, maar je weet dat het nog veel beter kan. Deze training leert je optimaal resultaat te boeken! Je leert er van te genieten en de toehoorders te bespelen.

 

Perfecte Elevator Pitch

Je hebt last om kort en krachtig je boodschap over te brengen. Hoe ga je om met tijdsdruk, hoe zorg je er voor dat je boodschap echt overkomt in korte tijd? Deze training leert je optimaal resultaat te boeken! Je leert er van te genieten en de toehoorders te activeren.

 

Grote Groepen

Je presenteert regelmatig, voor kleine en middelgrote groepen. Dat gaat je best goed af. Maar hoe bespeel je een zaal van 500, 1000 of 5000 mensen? Welke methoden en technieken gebruik je dan? Deze training is specifiek voor de meer ervaren sprekers en trainers.

 

Algemene informatie over alle Podium-Trainingen

 

Met de trainingen en begeleiding van Edo van Santen leer je krachtiger presentatie-technieken te gebruiken, met optimaler gebruik van jouw non-verbaal gedrag en je lichaamstaal. Je weet je energie en passie over te brengen. Je leert te genieten van je presentatie, zodat je deze voortaan moeiteloos en met plezier kan brengen.

 

Voel je wat dit met je doet als je dit zou kunnen?

 

Voor wie bestemd?

Individuele ondernemers, zelfstandigen, politici, bedrijven, organisaties en teams, directeuren, managers, young professionals, iedereen die hun presentatie-rendement willen verhogen of "De Perfecte Elevator Pitch" kunnen geven.

 

Resultaat

Na deze intensieve en interactieve training kan ook jij effectiever presenteren. Je elevator pitch, je verkooppresentatie, een personeels-toespraak, feitelijk elk type presentatie. Blijven boeien, aandacht behouden, je impact vergroten, je toehoorders overtuigen én je kunt er zelf optimaal van genieten.

 

 

 

Bekijk meer video fragmenten uit de Workshop Winnend Presenteren.

Ontdek de geheimen van de elevator pitch, non-verbaal gedrag, lichaamstaal en presentatietechniek.

 

Bijzonder?

YES! Als trainer, interviewer en web-videomaker combineert Edo de theorie met zijn ervaringen uit honderden presentaties en trainingen, en geeft die kennis graag aan je door, zodat ook jij een goed presentator kan worden. In deze training leert je de unieke combinatie van presentatie-technieken, lichaamstaal, non-verbaal gedrag en elevator pitch in te zetten.

 

Hoe is de training?

Hands-on training met hoog interactief gehalte met nuttige, eerlijke en heldere feedback.

 

Waarom?

Presenteren is leuk om te doen en Winnend Presenteren is Fantastisch! Het vergroot je winkansen. Als je het moeilijk of eng vindt, dit is je kans om in één keer door te stomen naar zelfverzekerd en effectief presenteren.

 

Aantal

Door de interactieve opzet is de optimale groepsgrootte voor deze training minimaal 1 (VIP-Service) en maximaal 10 deelnemers.

 

Website

Naar website van evenement

Organisator

Edo van Santen.nl

Prijs

325


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept