Jump to content

Mastering Food - het eendaagse seminar voor food professionals. www.masteringfood.nl

Agenda
Food Valley

Event details

Mastering Food, georganiseerd door de stichting Food Valley en Wageningen UR biedt food professionals in 1 dag de belangrijkste technologische ontwikkelingen en nieuwste praktische inzichten. Op academisch niveau ontvangt u de nieuwste kennis en krijgt u ruime gelegenheid deze in inspirerende workshops direct te vertalen naar toepassing voor uw bedrijf.

 

De gezonde mens - Prof.dr.ir. Edith Feskens

Vergrijzing van de samenleving is een van de grootste uitdagingen voor de food sector. Binnen deze doelgroep is een verhoogd risico op diabetes, overgewicht, darmkanker en hart- en vaatziekten. Dat vraagt om gezonde leefstijl met gezonde voeding. Maar hoe kunt u zorgen voor nog gezondere voeding, die tegelijkertijd betaalbaar blijft? U krijgt inzicht in de mogelijkheden voor uw bedrijf aan de hand van succesvolle voorbeelden.

 

Duurzaam is ook winstgevend - Ir. Erik van Seventer

Politiek en media besteden veel aandacht aan duurzaamheid. Voor veel bedrijven staat dit synoniem voor duur. En dat terwijl een goede duurzaamheidsstrategie het bedrijfsresultaat juist positief kan beïnvloeden. Ontwikkeling van nieuwe technologieën en economische ketens maakt nieuwe productmarktcombinaties mogelijk. Een introductie van biobased economy (bioplastics, biochemicals, etc.) in uw onderneming kan een interessant nieuw perspectief bieden.

 

Kwaliteit in de keten - Prof.dr.ir. Jack van der Vorst

Waar zit uw bedrijf in de keten? Vooraan, achteraan of ergens in het midden? Wat gebeurt er met de kwaliteit van producten bij uw leveranciers en afnemers? Welke verliezen treden er binnen de keten op? Quality controlled & sustainable logistics geven u een sneak preview in de toekomst en laten u direct zien welke voordelen te behalen zijn.

 

Van molecuul tot management - Prof.dr.ir. Marcel Zwietering

Veilig voedsel is voor iedereen van levensbelang. Het produceren van veilig voedsel kent vele aspecten. Het begint bij de kennis van bacteriën en de wijze waarop een besmetting kan worden opgespoord. Houdbaarheid van een product is een aspect dat raakt aan duurzaamheid, de keten en gezonde voeding. U vergaart de kennis om van molecuul tot management aan het stuurwiel te zitten.

 

Website

Naar website van evenement

Organisator

Stichting Food Valley & Wageningen UR

Prijs

795,- (695,- voor leden Food Valley)


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept