Jump to content

IT-en BPO-reis naar Bangladesh

    

Agenda
paul tjia

Event details

Offshore sourcing biedt voordelen, maar is ook een complexe manier van werken. Het meedoen aan een studiereis is daarom een goede manier om over dit onderwerp informatie te verkrijgen. Onze komende missie gaat naar Bangladesh, volgens Gartner één van de “30 Leading Locations for Offshore Services”. De loonkosten zijn er lager dan in India of China, en het land kent een groot aanbod aan IT- en BPO-dienstverleners. Verschillende Nederlande bedrijven hebben er reeds eigen vestigingen; eind 2011 heeft Cimsolutions er een kantoor gestart. Op het gebied van software ontwikkeling, animatie, games en grafisch design liggen er volop kansen. Het verloop van medewerkers is er laag, en het land is daarom uitermate geschikt als alternatieve offshore lokatie.

 

Onze unieke reis gaat van 21 - 26 februari 2012 naar de hoofdstad Dhaka. Deelname zal een goed beeld van offshoring geven, en het biedt tevens een unieke gelegenheid om kennis en ervaring met andere collega's uit te wisselen. Het bijzondere van deze reis is dat er geen organisatiekosten mee gemoeid zijn, en dat zelfs voor een aantal Nederlandse deelnemers het verblijf kosteloos kan zijn. We vernemen er onder meer de ervaringen met global sourcing van Nederlandse ondernemers en bezoeken verschillende IT- en BPO-dienstverleners. We krijgen een presentatie op de Nederlandse Ambassade, we ontmoeten Nederlanders op de Dutch Club en maken enkele toeristische excursies. Ook nemen we deel aan de jaarlijkse SoftExpo: deze beurs trekt ruim 30.000 lokale en regionale bezoekers.

 

Het programma van de reis is te vinden op: http://www.gpic.nl/BD-tour2012.pdf; neem bij interesse en voor de voorwaarden voor kosteloos verblijf snel contact met ons op. Deze reis is onderdeel van een Europese studiereis, en biedt ook de gelegenheid om met andere Europese ondernemers in contact te komen. Sponsor is het CBI, een agentschap van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, i.s.m. het International Trade Centre van de United Nations.

 

 

Website

Naar website van evenement

Organisator

GPI Consultancy, i.s.m. CBI en ITC


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept