Jump to content

Office 365 in de praktijk - Growth Masterclass

Agenda
Port4Growth

Event details

Office 365 in de praktijk

Wat is Microsoft Office 365? Wat is Office in ‘de cloud’? Waarom heb ik dit nodig?

Ervaar in de praktijk wat Microsoft Office 365 concreet voor jou betekent.

Meld je aan voor 13 maart!

 

Software uit ‘de cloud’?

Bedrijven van alle groottes hebben technologie nodig dat betrouwbaar, veilig maar ook flexibel en schaalbaar is. Diensten uit ‘de cloud’ schijnen hiervoor de oplossing te zijn.

 

In ‘de cloud’ neem je per gebruiker in een abonnementsvorm online diensten en producten af, waartoe je vanaf vrijwel alle locaties en apparaten virtueel toegang hebt.

Zo ook bij Microsoft Office 365. Maar is dit wel zo betrouwbaar, veilig, flexibel en schaalbaar als men beloofd? Hoe zit dit er concreet in de praktijk uit?

 

Ontdek met eigen ogen wat Microsoft Office 365 voor je betekent en ervaar hands-on in de praktijk wat software uit ‘de cloud’ nu écht voor je doet.

 

Programma

Introductie

We zullen de dag starten met een algemene introductie over de veranderende wereld en impact van deze wereld op organisaties. Vervolgens gaan we kijken hoe “cloud-computing” kan helpen bij het creëren van een organisatie die klaar is voor deze “nieuwe” wereld.

 

Organisatorische kant

Na deze introductie zal er zowel worden gekeken naar de kostenkant en de IT-organisatie kant die ontstaat bij gebruik van cloud.

 

De dagelijkse praktijk

We gaan in de praktijk aan de slag met Office365 middels een door ons opgezette fictief bedrijf. We doorlopen de dagelijkse processen waar je medewerkers mee te maken hebben en ontdekken wat de impact van Office 365 op deze processen is. Van sales functionaris t/m directeur, van de 'cloud-oplossing' van Microsoft Word t/m videoconferencing.

 

Growth Masterclass

Op 13 maart bij Nobel in Naarden ervaren ondernemers tijdens de Growth Masterclass in de praktijk wat cloud-computing nu écht is.

 

 

Deze interactieve bijeenkomst wordt georganiseerd voor een selecte groep van gemotiveerde groeiondernemers (>10 fte), waar diepgang, praktijk cases en feedback op vragen van deelnemers de sleutelwoorden zijn. Na afloop krijg je een concreet stappenplan mee zodat je het geleerde direct kan toepassen in je eigen organisatie.

 

 

 

Website

Naar website van evenement

Organisator

Port4Growth icm Nobel


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept