Jump to content

Ondernemersdag: Het heft in eigen hand!

Agenda
kirsten_kn

Event details

Op donderdag 12 april organiseert KIVI NIRIA de Ondernemersdag. Een dag vol informatie, contacten en inspiratie voor ingenieurs die een eigen bedrijf willen starten of daar net mee zijn begonnen.

 

Hebt u een innovatief idee en/of wilt u een eigen zaak beginnen? Ga er dan vooral mee aan de slag. Maar begin niet ondoordacht. Ondernemen doe je niet alleen! Maak eerst een goed bedrijfsplan, zorg voor de juiste adviseurs en trek mensen en kennis aan die een aanvulling zijn op uw eigen expertise.

 

De dag zal geopend worden door Dick van de Loo, lid van de Raad Loopbaanontwikkeling en Dienstverlening. Hierna zal dr. Lucas P.J.J. Noldus over zijn eigen ondernemerservaring vertellen. Lucas Noldus heeft meer dan 22 jaar ervaring in R&D, consultancy en training. Behalve oprichter en directeur van drie bedrijven is hij voorzitter van het Bioscience Forum, secretaris van de Netherlands Academy of Technology and Innovation, secretaris van het Mens-Machine Interactie Platform en bestuurslid van het ICT Innovatieplatform Brain & Cognition.

 

De Ondernemersdag biedt handvatten om u alvast op weg te helpen bij het ondernemen. In de workshops worden verschillende onderwerpen uitgediept die belangrijk zijn bij het vrije ondernemerschap zoals praktische zaken, marketing en financiering, maar ook verhalen van ondernemers zelf.

 

Daarnaast biedt een informatiemarkt de mogelijkheid om vragen te stellen aan een aantal interessante organisaties. Verder is er natuurlijk voldoende tijd en ruimte om te netwerken met experts en andere (beginnende) ondernemers.

Website

Naar website van evenement

Organisator

Koninklijk Instituut Van Ingenieurs - KIVI NIRIA

Prijs

45

poster ondernemersdag 2012.pdf


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept