Jump to content

e-Commerce Amsterdam

Agenda
bertramwelink

Event details

De beste ideeën beginnen op een bierviltje. Dat is de insteek van dit no-nonsense en informele event. Waar andere e-Commerce events een vol programma met sprekers hebben, draait het bij e-Commerce Amsterdam om het ontmoeten van andere e-Commerce professionals. En dat gebeurt onder het genot van een drankje in een informele setting.

 

e-Commerce Amsterdam kwam tot stand toen vijf gerenommeerde ondernemers de handen ineen sloegen. In een relatief jonge markt waar de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen, is er behoefte aan een event waar het draait om het dichter bij elkaar brengen van marktpartijen en zodoende van elkaar te leren. Daarom werd besloten om seminars te organiseren waar professionals uit de e-Commerce het woord krijgen, maar waar ook voldoende ruimte is voor deelnemers om elkaar te ontmoeten.

 

De eerste seminar vindt plaats op 6 september in het gebouw van het voormalige genootschap ‘Felix Meritis’ (gelukkig door verdiensten) in de binnenstad van Amsterdam en zal om 19.30 uur beginnen. De sprekers van deze avond zijn Reinier de Jonge, Ramon Eijkemans en een ‘mystery speaker’. Reinier de Jonge werd bekend als CEO van expert-shops.com, een bedrijf dat zich richt op niche productgroepen als klassieke geografische globes, telescopen en verrekijkers. In slechts enkele jaren groeide de omzet van het bedrijf met maarliefst 400% en werden vestigingen geopend in Nederland en Groot-Brittannië. Ramon Eijkemans leerde het SEO-vak kennen bij Onetomarket en maakte vervolgens de overstap naar Sanoma/Ilse Media. Als zelfbestempelde ‘SEO hooligan’ helpt hij diverse nationale en internationale opdrachtgevers om in de topresultaten van de zoekmachines te komen.

 

Nadat de deelnemers van gedachten hebben kunnen wisselen met de drie sprekers, is er voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen. Het thema van de avond is ‘De beste ideeën beginnen op een bierviltje’ en daarom krijgt iedereen een bierviltje om daarop gezamenlijk ideeën uit te werken.

 

Programma donderdag 6 september:

 

19:30 – 20:00 Inloop

20:00 – 20:30 Reinier de Jonge – CEO expert-shops.com

20:30 – 21:00 Ramon Eijkemans – SEO 'hooligan' Monchito.nl

21:00 – 22:30 Borrel

 

De eerste tweehonderd deelnemers kunnen zich gratis inschrijven (normale kosten €249,-)

 

Inschrijven kan via Meetup:

 

Meer informatie over het programma en de locatie kan gevonden worden op de website van e-Commerce Amsterdam (http://www.ecommerceamsterdam.com). e-Commerce Amsterdam wordt mede mogelijk gemaakt door eFusion, SEOshop, Paazl, Icepay, Klarna en mediapartners Emerce en Adformatie.

Website

Naar website van evenement

Organisator

SEOshop, eFusion, Paazl, ICEpay, klarna


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept