Jump to content

Offshore sourcing: IT-kansen in lagelonenlanden

Agenda
paul tjia

Event details

De huidige economische situatie zorgt voor onzekerheid en de IT-budgetten stijgen nauwelijks. Ondanks deze uitdagingen moet er toch gewerkt worden aan nieuwe IT-diensten en productinnovatie, zoals het geschikt maken van bestaande software voor cloud-computing. Of het nu gaat om ontwikkelingen voor de iPhone, SAP, Oracle, Java , PHP of C#, in een groot aantal offshore landen zijn hoogopgeleide specialisten beschikbaar. Deze kunnen tegen relatief lage kosten op afstand ingeschakeld worden. Programmeren, testen en het maken van een technisch ontwerp kan prima offshore gedaan worden.

 

Globalisering biedt behalve kostenbesparing ook andere voordelen, zoals extra mogelijkheden tot productinnovatie en toegang tot nieuwe afzetmarkten, zoals in Azië of het Midden-Oosten. Op 10 oktober organiseren wij hierover opnieuw een middagbijeenkomst (Amsterdam, Café-Restaurant Dauphine). Ook zal worden ingegaan op de specifieke uitdagingen bij offshore sourcing, zoals het omgaan met de verschillen in taal, afstand, tijdzone en cultuur. Ook het groeiende aanbod van offshore bestemmingen komt aan bod, met specifiek aandacht voor het opkomende Bangladesh. Er zal ruime gelegenheid zijn om met elkaar en met de sprekers van gedachten te wisselen. Deelname aan deze informatieve bijeenkomst is kosteloos, evenals de hapjes en drankjes; registratie is verplicht.

Website

Naar website van evenement

Organisator

GPI Consultancy, in samenwerking met International Trade Center (ITC)


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept