Jump to content

SPOC contactdagen voor ondernemen op Curaçao

Agenda
wolterbouwman

Event details

SPOC contactdagen voor ondernemen op Curaçao

SPOC organiseert op 2 en 3 oktober 2012 in Rotterdam en Den Haag contactdagen voor (startende) ondernemers en investeerders die geinteresseerd zijn in Curaçao, om daar te gaan ondernemen.

 

Op 2 oktober in Rotterdam - Kamer van Koophandel - Blaak 40

 

Spreekuur tussen 10.00 en 14.00 uur

 

Op dinsdag 2 oktober a.s. organiseert SPOC bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam een spreekuur voor nieuwe of bestaande ondernemers die zaken willen gaan doen op Curaçao.

De op Curaçao goed ingevoerde SPOC experts Dick van Barneveld en Jaap van Tilburg kunt u dan persoonlijk spreken.

U kunt terecht met vragen over het starten van een eigen bedrijf op Curaçao. Ook kunt u met hen spreken over het zoeken van een zakenpartner daar of over de uitbreiding van uw eigen activiteiten naar Curaçao dan wel het doen van een investering.

Voor een individueel gesprek (maximaal een half uur tussen 10.00 en 14.00 uur) kunt u zich aanmelden via onderstaand invulformulier.

 

 

Interactieve workshop voor jongeren (18 tot 30 jaar) van 13.00 tot 14.00 uur

 

Voorlichting voor jongeren die erover denken om te gaan verhuizen naar Curaçao om daar een eigen bedrijf te starten. Tijdens deze informele bijeenkomst geeft Nancy Winklar nuttige tips en reikt ze business-opportunities aan. Nancy startte 6 jaar geleden haar eigen bedrijf op Curaçao met ondersteuning van SPOC.

 

 

SPOC ondernemers-seminar inclusief matching van 15.00 tot 17.00 uur

 

Seminar met diverse sprekers, o.a.vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en de overheid van Curaçao. Ook zal er een korte toelichting worden gegeven op het SPOC-project en op de ondersteuningsmogelijkheden die het Ministerie van Economische Ontwikkeling op Curaçao kan bieden. Een vertegenwoordiger van Saxion zal toelichten hoe studenten ondernemers kunnen ondersteunen. De sprekers zullen nog nader worden bekend gemaakt.

Tijdens het tweede deel van de workshop zal er een plenaire matchingsbijeenkomst worden georganiseerd waarbij, onder leiding van Jaap van Tilburg, systematisch gezocht gaat worden naar deelnemers met bijvoorbeeld een business-idee voor Curaçao om die te matchen met andere deelnemers die daar op willen inspelen.

Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om het uitwerken van een business-idee, om daarmee gezamenlijk een bedrijf op Curaçao op te zetten. Of om het overnemen van dan wel het investeren in een bestaand bedrijf op Curaçao.

Zowel belangstellenden met een idee of met een aanbod als ook deelnemers met een zoekvraag zijn van harte welkom.

 

 

Netwerkborrel

 

Vanaf ca. 17.00 uur bestaat de mogelijkheid tot onderlinge ontmoetingen tussen de deelnemers en tevens kan dan ook persoonlijk met de consultants gesproken worden.

Het geheel wordt afgesloten met een netwerkborrel tot ca.18.30 uur.

Website

Naar website van evenement

Organisator

Spin Off Curacao


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept