

Event created by Norbert Bakker
Event details
Ja het gaat echt gebeuren: een Higherlevel off line kookevenement!
Op deze avond gaan we onder begeleiding van chefkok Ted Bakker (geen familie) leren over en genieten van de wondere wereld van de Spaanse Tapas. kleine gerechtjes met verfijnde smaken van vis, vlees, gevogelte voldoende voor een complete avond diner.
Deze workshop is zowel geschikt voor beginnende koks als gevorderden. En voor, tijdens en na het bereiden en eten is er uiteraard ruime gelegenheid om nader kennis te maken of te spreken met mede Higherlevel leden.
Wees er snel bij: er is plaats voor maximaal 14 (mee)kokende deelnemers. De kosten bedragen € 67,50 per persoon inclusief huiswijnen, bier of fris
Voor wie alcohol wil drinken: de locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS station Gorinchem ligt op 10 minuten loopafstand.
Website
Organisator
Norbert Bakker in samenwerking met Ted's Kookstudio
Prijs
67,50