Jump to content

Higherlevel over de kook

Agenda
Norbert Bakker

Event details

Ja het gaat echt gebeuren: een Higherlevel off line kookevenement!

 

Op deze avond gaan we onder begeleiding van chefkok Ted Bakker (geen familie) leren over en genieten van de wondere wereld van de Spaanse Tapas. kleine gerechtjes met verfijnde smaken van vis, vlees, gevogelte voldoende voor een complete avond diner.

 

Deze workshop is zowel geschikt voor beginnende koks als gevorderden. En voor, tijdens en na het bereiden en eten is er uiteraard ruime gelegenheid om nader kennis te maken of te spreken met mede Higherlevel leden.

 

Wees er snel bij: er is plaats voor maximaal 14 (mee)kokende deelnemers. De kosten bedragen € 67,50 per persoon inclusief huiswijnen, bier of fris

 

Voor wie alcohol wil drinken: de locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS station Gorinchem ligt op 10 minuten loopafstand.

Website

Naar website van evenement

Organisator

Norbert Bakker in samenwerking met Ted's Kookstudio

Prijs

67,50


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Bring your business plan to a higher level!

    All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

    • Ask your entrepreneur questions
    • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
    • > 65,000 registered members
    • > 100,000 visitors per month
    •  Available 24/7 / within <6 hours of response
    •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept