Jump to content

Verstandig samenwerken voor zelfstandigen: Grotere opdrachten, breder dienstenpakket en unieke meerwaarde!?

Agenda
bms

Event details

Verstandig samenwerken voor zelfstandigen: Grotere opdrachten, breder dienstenpakket en unieke meerwaarde!?

 

Onderling samenwerken om grotere opdrachten te verwerven is voor veel zelfstandige IT ondernemers noodzakelijk. Vaak wordt dit als complex ervaren, maar dat is meestal schijn. Voor samenwerken is het niet nodig om je zelfstandigheid op te geven. Maar naast goede partners is nadenken over de juiste rechtsvorm cruciaal. Maar wat is nu verstandig samenwerken voor zelfstandigen in de IT: Een coöperatie vorm, VOF, een nieuwe BV of op goed vertrouwen?

 

Op deze kennisvisie avond van IT United wordt uitgebreid stilgestaan bij de verschillende mogelijkheden voor zelfstandige IT ondernemers om met partners samen te gaan werken. Aan een product, een dienst, om continuïteit te borgen, of om unieke meerwaarde te bieden bij adviesopdrachten.

 

Alfred Griffioen van de Ondernemerscoöperatie (http://www.ondernemerscooperatie.nl/ ) zal de aanwezige zelfstandige IT ondernemers deze avond duidelijk maken hoe samenwerken vorm kan krijgen. Maar natuurlijk is er ook de mogelijkheid om in contact te komen met potentiële samenwerkingspartners. Daarnaast is er natuurlijk volop de mogelijkheid om onderling kennis en ervaringen uit te wisselen rond dit onderwerp.

 

Leden én niet leden van IT United zijn van harte welkom op deze avond. Aanmelden kan door een email te sturen naar secretariaat@itunited.nl o.v.v. van lidnummer of telefonisch via 06 22869536. Toegang is kosteloos voor leden, niet-leden betalen een kleine bijdrage van 20 EUR. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen voor deze avond is beperkt!

 

Organisator

IT United

PERSBERICHT_Kennisvisieavond22042013.docx


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept