Jump to content

IT Ondernemer blijf zichtbaar! Dus waarom niet altijd op de eerste pagina van Google?

Agenda
bms

Event details

Zichtbaar blijven als IT ondernemer is noodzakelijk. Voor bestaande klanten, voor nieuwe klanten en voor het onderhouden van je relaties. Maar hoe doe je dat nu op internet? Welke geschreven regels en ongeschreven regels zijn er in 2013? Welke eisen gelden voor schrijven voor zichtbaarheid in zoekmachines? Hoe kom je bovenaan in zoekmachines? En hoe blijf je hoog scoren in zoekopdrachten gebaseerd op jouw specifieke diensten? Kan je als slimme IT ondernemer Google te slim af zijn?

 

Op deze kennisvisie avond van IT United wordt uitgebreid stilgestaan bij de verschillende mogelijkheden voor zelfstandige IT ondernemers om de van zichtbaarheid van jou of je bedrijf op internet te vergroten. Het toverwoord SEO zal op deze avond natuurlijk niet ontbreken.

 

Alexander van Aken (www.soecken.nl ) zal de aanwezige zelfstandige IT ondernemers deze avond duidelijk maken wat zoekmachine optimalisatie is en wat op dit vlak allemaal mogelijk is. Daarnaast is er natuurlijk volop mogelijkheid om onderling kennis en ervaringen uit te wisselen rond dit onderwerp.

 

Leden én niet-leden van IT United zijn van harte welkom op deze avond. Aanmelden kan door een email te sturen naar secretariaat@itunited.nl o.v.v. van lidnummer of telefonisch via 06 22869536. Toegang is kosteloos voor leden en leden NGI regio Utrecht, niet-leden betalen een kleine bijdrage van 20 EUR. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen voor deze avond is beperkt!

 

Website

Naar website van evenement

Organisator

IT United

PERSBERICHT_Kennisvisieavond17062013.pdf


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept