Jump to content

Maatschappelijk Innovatie Event Power to the People

Agenda
Mikky Vrolijk

Event details

Heb je je al aangemeld voor ons bijzondere Maatschappelijke Innovatie Evenement 'Power to the People'?

 

Op 1 juli organiseert een enthousiast team van vrijwilligers die lid zijn van onze LinkedIn groep Innovatie 2.0 - Community of Talents deze bijzondere meet-up. Van 11:30 – 17:00 in Dialogues House, Amsterdam.

 

Een inspirerende doe- en netwerkbijeenkomst voor mensen die, vanuit hun eigen ambitie om in de maatschappij met wezenlijke innovaties en initiatieven het verschil te maken, op zoek zijn naar nieuwe contacten, netwerken, kennis, inspiratie of financiering om realisatiekracht te vergroten.

 

De aanhoudende crisis brengt heel veel broodnodige kracht in Nederland naar boven. Er is een grote revolutie in het kleine aan de gang! De burger neemt het heft in eigen hand. De consument wordt producent. Van energievoorziening tot verzekering. Van zorg tot voeding. De keten keert om.

 

We maken ons hard voor een nieuwe circulaire economie en sociaal ondernemerschap in het belang van burgers. Energiecoöperaties, buurtbedrijven, stadslandbouw,broodfondsen, living labs, open data, crowdfunding, crowdsourcing. Overall poppen initiatieven en nieuwe pioniersnetwerken op. WeHelpen, Nudge, Kracht in NL, Economy Transformers,The Circle Economy en Nulpuntnul zijn daar mooie voorbeelden van.

 

In de praktijk blijkt dat het echter nog best lastig is om van enthousiasme naar realisatie te komen. Mogelijk door gebrek aan bekendheid, kennis, massa, netwerk, financiering of draagvlak. Soms werkt de overheid mee. Soms niet.

 

Je krijgt alle vrijheid om een eigen onderneming, initiatief, idee, product of dienst voor het vernieuwen van ons groothuishouden op de agenda te zetten en mensen daarvoor te interesseren en mobiliseren.

 

Tijdens het evenement krijg je de gelegenheid om een Open Space slot van 45 minuten te hosten.

 

Wanneer je zo’n slot reserveert geven we daar via Twitter, LinkedIn en natuurlijk via de website van het event ruchtbaarheid aan, zodat mensen die zich daar door aangetrokken voelen zich aan kunnen melden.

 

De cases die al zijn aangemeld je hier.

 

Je ontmoet anderen, kunt netwerken verbinden, je initiatiefkracht vergroten en de ‘Power to the People’ beweging samen versterken. Gewoon deelnemen, inspiratie en contacten opdoen kan natuurlijk ook.

 

We vragen een een bijdragen van 50 euro voor het dekken van de kosten, waaronder lunch en borrel.

 

Bezoek onze website[/ur] voor meer info en aanmelden. https://sites.google.com/site/communityoftalentsevent2013/home

Website

Naar website van evenement

Organisator

Innovatie 2.0 Community of Talent - (LinkedIn Group)

Prijs

50


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept