Jump to content

Masterclass zakendoen in India

Agenda
Rob van Nes

Event details

Hoe gaat u om met ITS, oftewel ‘Indian Stretchable Time' en met de Indiase hiërarchie? Wanneer is een ‘ja' echt een ‘ja'? Hoe zorgt u ervoor dat afspraken met Indiase partners en klanten nagekomen worden? Hoe bouwt en behoudt u sterke zakenrelaties in India? Om te zorgen dat u een snelle start maakt in India, is kennis van de heersende zakencultuur essentieel.

 

Masterclass Zaken doen in भारत : India, donderdag 31 oktober, de Baak Seaside in Noordwijk aan Zee

 

Onderwerpen

09.00 - 10.00 Introductie, persoonlijke ervaringen in zaken doen met India en uw doelstellingen

10.00 - 13.00 4 thema's, hun achtergrond en manifestaties

Relevante aspecten van Indiase geschiedenis en religie die een impact gehad hebben op de huidige cultuur. Door de cultuur te begrijpen is het makkelijker om, soms uitdagende, aspecten te accepteren.

1. De rol van ‘Contextuality' in hedendaagse India en hoe is het anders in Nederland. Waarom zegt men ja in India ook als het niet kan?

2. ‘Power Distance' - wat betekent dat voor Indiase mensen onderling en voor degenen die zaken willen doen met Indiërs? Nemen en geven van verantwoordelijkheid. Hoe gaat u mee om?

3. Control - wat is karma en heeft dat een effect op zakenrelaties?

4. Change - Het verschil tussen ‘en - en' en ‘of - of' in verandermanagement.

13.00 - 14.00 Lunch en Indiase etiquettes

14.00 - 15.00 Essentiele inzichten bij zaken doen in India

Hier buigen we interactief de theorie om in inzichten. Tijdens de geschiedenis en religie heeft u geleerd waar bepaalde aspecten, zoals geen nee zeggen, vandaan komen. In dit blok bespreken we interactief hoe we hier het beste mee om kunt gaan.Hoe gaat u om met ITS, oftewel ‘Indian Stretchable Time' Hoe gaat u om met de Indiase hiërarchie? Wanneer is een ‘ja' echt een ‘ja'? Hoe zorgt u ervoor dat afspraken met Indiase partners en klanten nagekomen worden? Hoe bouwt u een framework van vertrouwen en behoudt u sterke zakenrelaties in India? Wat is ‘privately smart, publically dumb' en waar komt het vandaan?

15.00 - 15.30 Zelfreflectie

Indiers vinden ons net zo raar als dat wij hen vinden dus hoe komen wij Nederlanders bij hen over? Wat vinden zij mooi en moeilijk aan ons? Wat zijn voor Indiërs de knelpunten bij het werken met Nederlanders?

15.30 - 18.00 Oefeningen met de Indiase trainingsacteur en netwerkborrel

U past het geleerde toe in de praktijk. U oefent zelf aangeleverde casussen met de Indiase trainingsacteur (bv een nee herkennen in een ja, of feedback geven zonder gezichtsverlies te veroorzaken). Hierdoor krijgen cursisten een spiegel voor hoe hun aanpak over komt op Indiërs. Het meest waardevolle moment van de dag waarop de puzzelstukjes bijeenkomen.

 

Maatwerk!

Om te garanderen dat de inhoud van de workshop optimaal aansluit bij de doelstellingen en het vakgebied van de deelnemers, wordt deze voor elke groep op maat gemaakt. Voorafgaand aan de workshop voeren de inleiders een intakegesprek met elke afzonderlijke deelnemer waarin specifieke doelen, ervaringen, vraagstukken en eventuele case studies aan bod komen.

 

Kosten

€ 350, exlusief 21% btw, inclusief lunch en uitgebreide netwerkborrel. Maximaal 12 deelnemers

 

Website

Naar website van evenement

Organisator

Ondernemen.in BV

Prijs

350


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept