Jump to content

Seminar Big Data & Data Management

Agenda
Mikky Vrolijk

Event details

Seminar Big Data & Data Management (13/03/2014)

Big Data was een van de hot items van 2013, waarbij iedereen probeerde uit te maken wat dat fenomeen nu precies was. En welke technologieën je er voor nodig had. 2014 wordt het jaar waarin de kracht van Big Data (data analytics en predicitive analysis) wordt ingezet om én betere beslissingen te nemen én extra inkomsten te genereren. Zo wordt 35% van wat gekocht wordt op Amazon gestuurd door productaanbevelingen die gebaseerd zijn op algoritmes van verkoopsdata en trends. Big Data dus. Uw data vormen de absolute kroonjuwelen van uw organisatie. En bovendien groeien ze zienderogen. Een doordacht beheer en de analyse van deze data staan dus voorop. Big Data zijn hót.

 

Op 13 maart 2014 organiseert Minoc Media Services een Business Meets IT-seminar waarop u alles te weten komt over Big Data. wat betekent Big Data en Data Management voor uw bedrijf en... zijn winst? We geven in dit seminarie een stand van zaken rond de trends en cijfers, en bekijken enkele voorbeelden uit de praktijk.

 

Naar goede gewoonte openen we het Business Meets IT-seminarie, in samenwerking met Smart Business Strategies, met een exclusief onderzoek naar Big Data bij Belgische bedrijven. Het onderzoek biedt unieke cijfers. Daarnaast vullen wij ons boeiend programma aan met een keynote spreker en drie concrete cases van Belgische organisaties.

Organisator

ZDNet, Smart Business en InfoWorld.com


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept