Jump to content

Masterclass “Ondernemen 3.0: Samen sterker ondernemen”: voor ondernemers uit West-Friesland

Agenda
lauraberns

Event details

Ondernemers uit West-Friesland opgezet! Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland en Startwijzer, in samenwerking met de Hoornse Ondernemers Compagnie, gaan in 2014 vier masterclasses organiseren voor startende en jong gestarte ondernemers. We nemen u op inspirerende en praktijkgerichte wijze mee in de uitdagingen waar ú als ondernemer voor staat. Starten doe je sámen. U als jong gestarte ondernemer heeft lef getoond door te starten op een moment dat de economie niet automatisch voor succes zorgt. Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland en Startwijzer willen u een hart onder de riem steken met deze bijeenkomsten. Samenwerken is anno 2014 een belangrijk begrip en het is bewezen dat ondernemers die netwerken, succesvoller zijn. Wij willen u hier graag in faciliteren.

 

De gastspreker voor deze eerste masterclass is succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal. Wij hebben Annemarie gevraagd om deze eerste avond in het teken te zetten van succesvol ondernemen, bij mooi en zwaar weer. Deelnemers aan de masterclass hebben de unieke gelegenheid om met mevrouw Van Gaal in gesprek te gaan, vragen te stellen en te leren van haar tips, adviezen en persoonlijke ervaringen. In de masterclass staat van en met elkaar leren centraal. Naast het vergroten van uw kennis, kunt u ook uw netwerk uitbreiden. Er is voldoende gelegenheid om mede-ondernemers uit de regio te leren kennen en na de lezing zullen we over gaan op een netwerkborrel. Tijdens de netwerkborrel krijgt u de kans om ervaringen met andere ondernemers te delen en contacten aan te halen. Na afloop van deze avond zult u samen de andere regionale ondernemers sterker kunnen ondernemen!

Website

Naar website van evenement

Organisator

Startwijzer

Uitnodiging Masterclass 25 maart 2014.pdf


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept