Jump to content

Samen Sterker Symposium

Agenda
Bram van Beek

Event details

Op 20 november organiseert TeamVenture het Samen Sterker Symposium in Utrecht. Het thema is dit jaar "samen de wereld veroveren." Naast boeiende sprekers, workshops en matchmaking wordt tevens de Entrepreneur Team Award uitgereikt.

 

Het Samen Sterker Symposium vindt voor de tweede keer plaats en wordt dit jaar georganiseerd op donderdag 20 november 2014 op het Utrecht Science Park in Utrecht. Het is een van de activiteiten tijdens de Global Entrepreneurship Week (GEW) en heeft een nationaal bereik. Het thema is “samen de wereld veroveren”, waarbij samen slaat op ondernemers die in teamverband (co-eigenaarschap) opereren.

 

Teamondernemers zijn gemiddeld ambitieuzer, groeien sneller en ondernemen eerder over onze landgrenzen heen. Op 20 november toont en beloont TeamVenture de meerwaarde van een sterk ondernemersteam voor de realisatie van innovatie en de (snelle) groei van een bedrijf middels de uitreiking van de Entrepreneur Team Award. (Ondernemersteams kunnen zich nog tot 3 november aanmelden.)

 

Op het symposium spreekt voormalig top-judoka Regi Melcherts over de Art of Growing en delen teamondernemers Dreas van Donselaar (SpamExperts) en Steven van Goetstouwers (Admesy) hun ondernemerservaring. Er vinden ook subsessies plaats waarin deelnemers met elkaar gematcht worden met potentiële compagnons, leren samenwerken als nieuw ondernemersteam of als team leren hoe samen om te gaan met de groei van het bedrijf.

 

Al met al wordt Samen Sterker een inspirerende middag waar ondernemers, ondernemende studenten en stakeholders nieuwe inzichten opdoen, kennis en ervaringen delen en met elkaar verbonden worden om samen te ondernemen. Het Samen Sterker Symposium en de Entrepreneur Team Award wordt georganiseerd met en mogelijk gemaakt dankzij Ministerie van Economische Zaken, provincie Utrecht, Economic Board Utrecht, Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht, Vrije Universiteit Amsterdam, Rabobank Utrecht, Accenture en InvestorMatch.

Website

Naar website van evenement

Organisator

TeamVenture

Prijs

gratis


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept