Jump to content

Instagram marketing workshop

Agenda
regioacademyshop

Event details

Wat te doen met 1 miljoen Instagram volgers?

 

Met meer dan 220 miljoen gebruikers en 60 miljoen foto’s die dagelijks gepost worden is Instagram een invloedrijk sociaal netwerk geworden. Uniek aan Instagram zijn de vele mogelijkheden op het gebied van het bewerken en delen van foto’s en het opbouwen van een relevante volgersgroep. Er zijn al heel wat merken en bedrijven die in staat zijn geweest om met hun creatieve vaardigheden bekendheid te genereren onder Instagram gebruikers en zelfs sales uit het social media kanaal halen.

 

Door de workshop Instagram te volgen ben je straks in staat om Instagram in te zetten als onderdeel van je (online) marketing strategie met als doel branding, engagement met klanten, track naar de site en zelfs sales.

Je krijgt onder meer antwoord op vragen als:

 

Welke mensen gebruiken Instagram en wat kan ik er allemaal mee doen?

 

Alle ins en outs over dit populaire sociale netwerk dat dagelijks door 75 miljoen mensen gebruikt wordt en wat jij er persoonlijk of voor je merk mee kunt doen.

Hoe vertel ik het visuele verhaal van mijn merk op Instagram en hoe maak ik daar een strategie van?

Welk type foto’s werken goed op Instagram? Hoe kan ik die zelf maken? Wat past er goed bij mijn eigen merk dat volgers leuk vinden op Instagram? Gebruik de doelen die je hebt met je merk en de social media strategie om tot een plan te komen voor Instagram.

 

Hoe vind ik relevante volgers voor mijn merk en hoe ga ik de interactie met ze aan?

 

Volgers krijgen en houden betekent dat je zelf actief moet zijn. Door dagelijks met de app bezig te zijn, foto’s van anderen te liken en comments te geven, krijg je interactie. Niet alleen door zelf mooie foto’s te posten dus. Door het gebruik maken van de juiste apps en tools en natuurlijk een plan van aanpak kun je groeien.

 

Wat is uiteindelijk de Return On Investment van het inzetten van Instagram?

 

Instagram kost net als alle andere social media kanalen tijd en aandacht en daarom geld. Als de juiste personen voor jouw merk of bedrijf hiermee aan de slag gaan, de mensen met een passie voor hun vak en dit graag willen delen, kost het de minste tijd en moeite. ls je dit social media kanaal serieus aanpakt, kan het net als je eigen website leiden tot een betere band met je (potentiele) klanten en zelfs tot een hogere verkoop van je producten of diensten. En dat is te meten.

 

We gaan heel concreet aan de slag met Instagram. Het is tegenwoordig een van de meest gebruikte social media kanalen met 1.4 miljoen. Veel mensen hebben het aangemaakt maar gebruiken het niet of gebruik het niet effectief.

Dat kan nu veranderen. Kirsten Jassies vertelt je in deze Instagram workshop hoe je je pagina tot een succes kan laten groeien.

 

Kirsten is de specialist met een enorme schat aan ervaring & kennis op gebied van social influence, Instagram en Pinterest.

 

Arend Kisteman (bekend van LAeNZ, Twitterbrood & winnaar van de Social Media Award 2011) vertelt ons hoe hij als stadsbakker erin is geslaagd om door middel van social media, meer broden te verkopen, zijn succes formule werkte zowel in de winkel als online.

 

Aan het einde van de workshop weet je hoe jouw Instagram pagina het best ingericht kan worden en weet je wat de volgende stap is om jouw klantenkring te vergroten.

 

Informatie:

Datum: 8 december

Locatie: Tuindorpstraat 61 (Hazemeijer Hengelo)

Aanvang: 15:00 - 17:15

Tijdsduur: 2 uur

Prijs: € 75,-

 

Meer informatie of aanmelden? www.regioacademyshop.nl/actie

Website

Naar website van evenement

Organisator

Regioacademyshop

Prijs

75


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept