Jump to content

Kick Off bijeenkomst ONL Ondernemersparlement

Agenda
Annedien Hoen

Event details

Wilt u meer weten, of bent u van plan zich aan te sluiten? U bent van harte welkom op onze Kick Off bijeenkomst in Den Haag op dinsdag 9 december. Bekijk de de uitnodiging hierboven. De locatie is gewijzigd, we ontvangen u graag in het Carlton Ambassador Hotel in Den Haag (Sophialaan2, bekijk de route hier).

 

Een krachtige en slagvaardige economie. Wendbaar, innovatief en duurzaam. Dat is het beeld van het Nederland van de toekomst dat ons als ONL OndernemersParlement voor ogen staat. Aanpassingsvermogen is het kapitaal van de toekomst. Ambitie op innovatiebeleid is van groot belang voor de toekomstige economische groei van Nederland.

 

Hoe we dat bereiken? Dankzij de creativiteit en veerkracht van onze ondernemers. Want groot-, midden-, kleinbedrijf of ZZP-er; ondernemers zijn de echte aanjagers van onze economie! Laat ze doen waar ze goed in zijn: hard werken, kansen creëren, banen scheppen. De rest volgt dan vanzelf.

 

Het ONL OndernemersParlement slaat een brug richting de politiek en schept een mogelijkheid tot dialoog. We zoeken samenwerking met andere maatschappelijke organisaties zoals de Kamer van Koophandel, TNO, kenniscentra en allerlei andere organisaties die zich bezighouden met ondernemerschap.

Website

Naar website van evenement

Organisator

ONL


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept