Jump to content

Fietstocht: Toer naar succesvol ondernemen!

Agenda
Mikky Vrolijk

Event details

Ondernemers gaan fietsen met de wielerploeg Giant-Alpecin. Op 25 mei wordt de ‘Toer naar succesvol ondernemen’ gehouden. En jij kunt daar bij zijn!

 

Het nieuwe evenement de ‘Tour naar succesvol ondernemen’ bestaat uit een fietstocht van een peloton ondernemers onder leiding van Team Giant-Alpecin. De tocht wordt gereden met onder andere Roy Curvers en Julia Snoek, de teamcaptains van Giant-Alpecin. Na een korte briefing stappen ondernemers op de fiets voor een tocht van ongeveer drie uur. Aansluitend is er de mogelijkheid om te douchen en wordt een sportmaaltijd geserveerd. Start en finish zijn bij de Maaspoort in 's-Hertogenbosch.

 

In de middag is er een inspiratiesessie, verzorgd door Teammanager Iwan Spekenbrink. Hij ging in 2008 van start met de ploeg. Nu, acht jaar later, is Team Giant Alpecin een gerenommeerde wielerploeg met renners die zijn missie delen. Met ondermeer meerdere overwinningen in de Tour kan niemand meer om deze ploeg heen.

 

Spekenbrink en teamcaptain Roy Curvers vertellen een inspirerend en leerzaam verhaal dat ondernemers kan helpen bij hun dagelijkse uitdagingen. Dit onder leiding van dagvoorzitter Marco Hoogerland. Ze delen hun ervaringen en leggen uit hoe renners hier mee omgaan. In een interactieve sessie vertalen zij hun ervaringen naar concrete tips voor ondernemers. En geven antwoord op vragen als: wat hebben renners en ondernemers met elkaar gemeen? En hoe maak je van je werknemers een geoliede toerploeg?

Website

Naar website van evenement

Organisator

De Ondernemer

Prijs

95


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept