Jump to content

Diverse webinars online marketing d.m.v. social media

    

Agenda
Mikky Vrolijk

Event details

Omdat op ons forum een diversiteit aan vragen voorbij komt m.b.t. deelname aan en advertentie-campagnes starten op social media ingangen, onderstaand mogelijk interessante webinars (georganiseerd door Frankwatching) om aan deel te nemen:

 

- 14 juni: LinkedIn marketing B2B en social media: veel bedrijven vinden het nog een lastige combinatie. Wist je dat LinkedIn ook in Nederland het grootste social media-platform is voor bedrijven met zakelijke klanten? LinkedIn biedt bedrijven enorme kansen op het gebied van social media-marketing. Het is de plek voor branding en leadgeneratie!

 

- 16 juni : SEO voor tekstschrijvers Je kunt nog zo’n mooie website maken, maar als niemand hem vindt, levert hij niets op. Bij goede SEO-teksten komt veel meer kijken dan pagina’s volschrijven met veelgebruikte combinaties. Waar zoeken mensen op? Met welke intentie? En hoe houd je daar rekening mee in je teksten?

 

- 23 juni : Instagram voor bedrijven Met meer dan 400 miljoen gebruikers en 80 miljoen foto’s per dag is Instagram uitgegroeid tot één van de grootste sociale netwerken ter wereld. En niet alleen voor mensen die hun persoonlijke leven in beeld brengen; ook bedrijven hebben Instagram ontdekt om hun merk levendig in beeld te brengen, hun producten te promoten en een relatie op te bouwen met hun volgers. Naast dit webinar organiseert Frankwatchng ook een off line evenement over dit onderwerp

 

- 24 juni : Pinterest voor bedrijven Met meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd en 2 miljoen in Nederland is Pinterest al lang geen ‘plaatjesprikbord’ meer, maar een serieuze marketingtool. Nederlandse bedrijven ontdekken langzaam maar zeker deze grote beeldbank en ‘inspiratiemachine’. Allemaal geven ze hun merk, producten en diensten op het platform letterlijk een gezicht. Ben jij de volgende?

 

- 31 augustus : Google Analytics [/i]Google Analytics bevat veel nuttige informatie. Maar hoe haal je er uit wat je nodig hebt om het resultaat van je website te verbeteren? Leer wat je moet weten over Google Analytics in 6 interactieve webinars [/i]

Website

Naar website van evenement

Organisator

Frankwatching

Prijs

divers


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept