Jump to content

Lezing ‘Waanzinnige Plannen – en hoe ze te realiseren’ door Marcel van Driel

Agenda
Sigrid

Event details

Je hebt een idee dat je niet loslaat, een droom waar je regelmatig wakker van ligt. Je zegt dat je geen tijd, geld of talent hebt. Stiekem weet je dat er meer mogelijk is, want je hebt het anderen zien doen. Maar hoe?

 

Marcel van Driel is zo’n mens. Hij zegde zijn baan op en verkocht zijn huis om zijn eigen droom te volgen: kinderboekenschrijver worden.

 

Tijdens zijn lezing ‘Waanzinnige Plannen – en hoe ze te realiseren’ laat Marcel van Driel niet alleen mogelijkheden zien (in plaats van onmogelijkheden) maar geeft hij ook praktische tips over hoe je je dromen kunt waarmaken en hoe je tijd en geld kunt vrijmaken om je doel daadwerkelijk te bereiken.

 

Vergis je niet: Waanzinnige Plannen Realiseren gaat over hard werken. Over kiezen, over mensen enthousiasmeren en ze bij je plannen betrekken. Tijdens de lezing geeft Marcel handvatten over hoe je een planning maakt, mijlpalen haalt en hindernissen overwint. Het gaat ook over jouw relatie tot je Waanzinnige Plan. Wat jij over jezelf denkt, heeft enorm veel invloed op het slagen ervan. De lezing gaat dus ook over boven jezelf uitstijgen, over keihard onderuitgaan en weer overeind krabbelen. Tijdens de avond gaat Van Driel in op wat er daadwerkelijk voor nodig is om je plan met succes uit te voeren.

 

Marcel van Driel is sinds 2002 schrijver en heeft bijna vijftig boeken op zijn naam staan. Zijn bekendste titels zijn ‘Billy de Kip’ en de Superhelden.nl-trilogie, waarvan er in Nederland meer dan 35.000 verkocht zijn en die in 2016 onder de naam ‘Pala’ in Duitsland verschenen. Het vierde deel verschijnt dit jaar.

 

‘Waanzinnige Plannen – en hoe ze te realiseren’ is zijn eerste non-fictieboek en is gebaseerd op een serie lezingen die hij gaf in 2010 en 2011. In 2015 verscheen het thematische vervolg ‘Geen Tijd, Geen Geld, Toch Doen’. In 2018 verschijnt ‘Nachtmerrieman’, een bovennatuurlijke thriller voor volwassenen, bij uitgeverij Meulenhoff Boekerij. Marcel is getrouwd, vader van twee jongens en geeft lezingen aan jonge en volwassen mensen. Ieder jaar bedenkt hij opnieuw een Waanzinnig Plan.

Website

Naar website van evenement

Organisator

Altijd Blijven Leren

Prijs

15,- excl. BTW

1630141615_81302.thumb.jpg.aec44a460f750c4bd14dd38a9e8edf7f.jpg


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept