Jump to content

Online Open innovatieplatform KVK Business Challenge

    

Agenda
Mikky Vrolijk

Event details

Het open innovatieplatform KVK Business Challenge biedt het gehele jaar door mogelijkheden voor nieuwe business. Iedere 6 weken gaan ondernemers en corporates challenges aan die tot innovatie en nieuwe opdrachten leiden.

 

Zakendoen op het hoogste niveau?

Meld je dan nu aan voor deze speciale GES-editie van het open innovatieplatform KVK Business Challenge. Deze editie is gekoppeld aan het Global Entrepreneurship Summit (GES) op 4 en 5 juni 2019 in Den Haag. 2.000 succesvolle ondernemers, experts en investeerders uit de hele wereld komen in het World Forum bij elkaar met als doel het bevorderen van internationaal ondernemerschap. Een doel dat perfect aansluit bij KVK Business Challenge. De organisatie van het GES wil via KVK Business Challenge ondernemers laten samenwerken aan innovatievraagstukken. Voor jou betekent dit een kans op nieuwe (internationale) business.

Corporates presenteren tijdens deze GES-editie 14 nieuwe challenges op het platform. Zit er een vraagstuk bij waarvan jouw professionele hart sneller gaat kloppen? Reageer dan voor 24 mei 2019. Wie weet zit jij op 5 juni 2019 bij een van deze corporates aan tafel.

Bekijk de introductievideo over KVK Business Challenge.

 

Nieuwe challenges

Naast de challenges uit de GES editie staan er nu ook drie nieuwe challenges op het platform. GGN, Bidfood en RSM zijn op zoek naar creatieve, innovatieve ondernemers. 

Tot 26 mei heb je de kans om op het platform vragen te stellen over deze challenges. Antwoord hierop krijg je tijdens het webinar op 27 mei. Daarna gaan de chat lijnen open en kun je jouw innovatieve ideeën delen.

 

Hoe werkt KVK Business Challenge?

Een succesvolle deelname aan KVK Business Challenge levert voor jou een nieuwe opdracht op en voor de corporate is het de weg naar een oplossing. Hoe werkt dit?

 • Iedere 6 weken komen er nieuwe challenges online. De eerste 2 weken heb je de kans om je vragen te stellen. Deze vragen worden beantwoord tijdens een webinar.
 • Als je je hebt aangemeld voor het webinar kun je live in gesprek met de corporates.
 • Direct na het webinar wordt het platform geopend en kun je voor een periode van 4 weken chatten. Via deze chat stel je jezelf voor en deel je jouw ideeën.
 • De corporates en de ondernemers waarvan de ideeën het beste op elkaar aansluiten ontmoeten elkaar live.
 • Na aanmelding ontvang je van ons wekelijks een update waarin alle informatie (en data) over KVK Business Challenge vermeld staan.

Na aanmelding ontvang je van de KvK wekelijks een update waarin alle informatie (en data) over KVK Business Challenge vermeld staan.

Meer informatie en aanmeldprocedure >>>


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • On this forum all subjects are discussed related to entrepreneurship.

  Growing together with other entrepreneurs

  ✓     Ask your entrepreneur questions

  ✓     Share your answers

  ✓     Low profile

  ✓     Transparant

  ✓     At your convenience

  ✓     Always based on relevance, substance and expertise

  Bring your business plan to a higher level!

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept