Jump to content

Meet up Ondernemerschapsonderwijs

    

Agenda
Mikky Vrolijk

Event details

Ben je ondernemer, student, docent of manager uit het onderwijs geïnteresseerd in of actief bezig met ondernemend onderwijs? En wil je graag meedenken over hoe ondernemerschapsonderwijs kan worden gestimuleerd? Neem dan deel aan de meet up van O2LAB op 24 juni.

O2LAB is een programma dat in maart is gestart om het ondernemerschapsonderwijs te bevorderen en te faciliteren. Om tot een programmavoorstel te komen voor de ministeries van Economische Zaken en Klimaat en Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen worden ideeën opgehaald bij de doelgroep en vervolgens verder uitgewerkt.

Tijdens de eerste meet up eind mei bespraken de deelnemers ideeën en voorstellen die het ondernemerschapsonderwijs kunnen versterken en die iedereen die actief is in ondernemerschapsonderwijs faciliteren.

 

Pitchen uitgewerkte ideeën 24 juni

De ideeën die zijn voortgekomen uit de eerste meet up gaan de deelnemers nu verder uitwerken. In de vervolgbijeenkomst op 24 juni presenteren zij hun plannen.

 

Aanhaken bij ideeën?

Was je niet bij de eerste meet up, maar wil je wel graag meehelpen de ideeën tot uitvoering te brengen? Je kan alsnog een idee per email aanleveren en deze pitchen op 24 juni. De opgehaalde ideeën vormen straks bouwstenen voor het programma O2LAB. 

 

Meer informatie over O2LAB: lees de informatie op de RVO-website m.b.t. Stimuleren van ondernemerschap in het onderwijs.

Centraal in het programma O2LAB staat hoe ondernemendheid en ondernemerschapsonderwijs verbeterd kan worden, met een focus op hoe we de koplopers kunnen faciliteren. Met dit programma wil de overheid 'zuurstof' toevoegen aan de ontwikkeling van vaardigheden in de 2 O’s: Ondernemerschap en Ondernemendheid. De aanpak van O2LAB biedt ruimte voor experimenten en initiatieven.

 


Recommended Comments

Zijn er HL-ers die (morgenmiddag) dit evenement in Den Haag bijwonen?

 

Groet,

 

Highio

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept