Jump to content

verkoop en aquisitie training Kiezen voor Ondernemen

    

Agenda
kiezenvoorondernemen

Event details

Als de beslissing is gevallen en je inderdaad met je bedrijf begint zijn er een aantal vaardigheden die handig zijn om te bezitten. Je merkt soms dat je wel voortvarend van slag bent gegaan maar dat het toch erg moeilijk is om klanten te vinden of te behouden. Nu komen de vragen als hoe bereik ik het beste mijn doelgroep? Welke klanten zijn geschikt om mijn product te kopen? Hoe presenteer ik mijn product en mijzelf op een boeiende manier? En hoe behoud ik mijn klanten?

 

In de verkooptraining ga je aan de slag met gericht en bewust een doelgroep bepalen om de kans tot slagen zo groot mogelijk te maken. Je doet dit zelf, met de groep en met tips van de trainer. Ook maak je een persoonlijke en unieke presentatie van jezelf en jouw product. Dit oefenen wij dit in de vorm van telefonische acquisitie en verkoopgesprekken face to face. Je dan een goede basis om ook andere vormen van acquisitie te gaan doen, o.a. media. Communicatie is een belangrijke factor in verkoop; voor een doeltreffend verkoopgesprek en voor after-sales. Wij gaan uitgebreid in op vaardigheden die je nodig hebt voor zowel het begin van een gesprek als bij de afronding. Het doel van de training is je bewust te maken van ‘wie ben ik, wat kan ik en wat heb ik te bieden”. Je krijgt een stevige basis mee en gaat doelgericht te werk aan jouw toekomst!

 

Data en kosten

 

De verkooptraining wordt gegeven in 3 dagdelen; overdag en in de avond. De training is geschikt voor zowel startende- als reeds uitvoerende ondernemers. Groepsgrootte: minimaal 5 deelnemers, maximaal 12 deelnemers.

 

De kosten voor deze training bedragen € 195 te betalen voor aanvang van de training. Dit is inclusief de trainingsmaterialen.

 

Avond training: donderdag 5, 12 en 26 maart

 

19:00 – 22:00 uur

 

Dagtraining: dinsdag 24, 31 maart, 7 april

 

10:00 – 13:00 uur

 

Het is mogelijk om na de training gebruik te maken van coaching op de werkvloer. Als je aan de slag gaat loop je soms toch nog tegen zaken aan die wij direct ‘on the spot’ kunnen aanpakken. De kosten voor coaching zijn € 238 inclusief BTW en exclusief reiskosten. Hiervoor krijg je 3 sessies van 1,5 uur.

 

Inschrijven via het inschrijfformulier op de website

 

 

Website

Naar website van evenement

Organisator

Kiezen voor Ondernemen

Prijs

195


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept