Jump to content

Nationaal ICT Event & Broos van Erp prijs 2009

Agenda
Media Plaza

Event details

Bent u de nieuwe winnaar van de Broos van Erp?

Media Plaza organiseert in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken op 18 mei a.s. (10.00 – 18.00 uur) het Nationaal ICT Event met als onderdeel de nominaties voor de Broos van Erp prijs. De winnaar van deze aanmoedigingsprijs wordt bekend gemaakt op 27 mei tijdens de ICT Awards in Den Haag en ontvangt een cheque ter waarde van €50.000,- uit handen van Frank Heemskerk, Staatssecretaris van het Ministerie van Economische Zaken.

 

Ook u kunt zich aanmelden voor deze aanmoedigingsprijs! Om deel te kunnen nemen aan de Broos van Erp prijs dient u aan enkele voorwaarden te voldoen. Zo dient u ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel (v.a. 1 april 2005), uw organisatie bestaat uit maximaal 100 werknemers en uw onderneming is (volledig) eigenaar van de ingezonden toepassing. Daarnaast betreft uw inzending een nieuwe en unieke toepassing, hetzij op basis van de toepassing van een nieuwe technologie op een bestaande of nieuwe markt, hetzij het gebruik van bestaande technologie voor nieuwe toepassingen.

 

Het Nationaal ICT Event wordt jaarlijks georganiseerd met als doel het gebruik van ICT te stimuleren en het leveren van een positieve bijdrage aan E-business.

Het thema dit jaar is “Quick start your business”. Bent u al nieuwsgierig, kijk dan op http://inschrijven.mediaplaza.nl/NationaalICTEvent.aspx.

 

Website

Naar website van evenement

Organisator

Media Plaza i.o.v. Ministerie van Economische Zaken


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept