Jump to content

Breaking Out Congres 2009

Agenda
Edo van Santen

Event details

Hét netwerkevenement voor startende en groeiende ondernemers vindt dit jaar plaats op donderdag 4 juni 2009. Een dag om contacten te leggen en inspiratie op te doen, samen met honderden andere ondernemers. Op deze unieke dag kun jij je laten inspireren en stimuleren door grote ondernemers in Nederland. Na een geslaagd jaar in Den Haag reizen we komend jaar door naar Amsterdam. In samenwerking met CASE (Center for Amsterdam Schools of Entrepeneurship Case (samenwerking UVA, VU, INHOLLAND A'dam, Hogeschool Amsterdam en met partners als KvK Amsterdam, Kenniskring, Topstad A'dam, Jong MKB) zullen we Breaking Out 2009 op de Universiteit van Amsterdam houden.

 

Alles draait om jou!

 

Breaking Out 2009 wordt een dag waarop goede ideeën daadwerkelijk een kans krijgen en er eindelijk een moment is voor vragen. Tijdens het plenair programma geven topondernemers hun Gouden Tips. Daarnaast kunnen jonge ondernemers in totaal 3 sessies volgen met doorgewinterde ondernemers, die graag met hen op een ongedwongen wijze kennis maken en die hen kunnen coachen. Met specifieke persoonlijke vragen kunnen de deelnemers tijdens de 'Aan tafel met' sessies bij de topondernemers terecht. Diverse interessante organisaties hebben een Meeting Point tijdens het evenement, waar volop netwerkmogelijkheden worden geboden.

 

Ook kunnen ondernemers via de interactieve netwerkbadge van Badge2match aan elkaar gekoppeld worden en kan je op deze dag als jonge ondernemer een exclusieve ontmoeting winnen met een van de aanwezige topondernemers.

 

Iedereen zal na deze dag met veel nieuwe contacten en vol positivisme en creativiteit naar huis gaan. Maar het blijft niet alleen bij deze inspirerende dag. Oók in de loop van 2009 bestaat de mogelijkheid om mee te kijken met de grote ondernemers van Nederland.

 

Actie: je mag een vriend(in) of collega gratis meenemen! Twee kaarten voor de prijs van één. Gebuik actiekorting bnr bij je registratie.

Website

Naar website van evenement

Organisator

Winkelman en Van Hessen

Prijs

165


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept