Jump to content

Heb jij een realistisch financieel plan en een pakkend verkoopverhaal ? Ondernemers en zzp'ers : test jezelf en laat je coachen tijdens de bijeenkomst van Nebib en Igluu op 11 juni a.s. te Utrecht

Agenda
BertIgluu

Event details

 

Op 11 juni aanstaande van organiseert Igluu in samenwerking met Nebib een borrel met als thema’s 1) het belang van een realistisch financieel plan voor jouw onderneming en 2) een pakkend verkoopverhaal.

 

Met name dat laatste is een interactief onderdeel. Deelnemers krijgen die avond namelijk de gelegenheid (niet verplicht) om voor de aanwezigen hun verkoopverhaal te doen met live commentaar van deskundigen. De deelnemers die zich tijdig inschrijven kunnen indien gewenst een paar dagen van te voren geheel gratis een coachingsessie krijgen.

 

Voor iedere (beginnende) ondernemer een uitgelezen kans om iets nieuws te leren of die oude verkoopverhalen nog eens tegen het licht te houden. Daarnaast is deze borrel – zoals jullie dat van Igluu mogen verwachten – een uitstekende gelegenheid om bij te praten met bekenden en nieuwe mensen te ontmoeten.

 

Igluu heeft een waanzinnig dakterras met uitzicht op de Dom. Bij mooi weer houden we daar de borrel en grillen we de hapjes op de bbq. Bijdrage voor deze borrel is 10 Euro per persoon (contant). Aanmelden voor dit event via info@igluu.nl - geef gelijk aan of je je verkoopverhaal gaat doen en in aanmerking wilt komen voor de coachingsessie.

 

Datum : donderdag 11 juni 2009

Tijd : 17u - 20u

Locatie : Igluu, Jansdam 2A Utrecht

 

Tot 11 juni aanstaande.

 

Bert, Jeroen en Michiel

Igluu – workspace for professionals

 

Igluu zit in het oude centrum van Utrecht, heeft 26 moderne werkplekken, vergader- en lounge ruimten voor zelfstandig ondernemers en een supergaaf dakterras met uitzicht op de Dom. Meer info over Igluu op http://www.igluu.nl . Meer info over Nebib op http://www.nebib.nl .

Website

Naar website van evenement

Organisator

Igluu

Prijs

10


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept