Jump to content

Food Valley Conference 2009 : 'It's a matter of Taste'

Agenda
Food Valley

Event details

Gezond, vers, vertrouwd, eerlijk, gevarieerd èn een sensationele smaakbeleving. De consument weet wat hij wil. Food sector en overheid investeren flink in innoveren van verantwoorde, betrouwbare voedingsmiddelen met behoud van smaak; cruciaal bij de consument keuze. consument. De Food Valley Conference 2009 presenteert de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van smaak.

 

Top sprekers als de voorzitter van Sime Darby uit Maleisië, Tun Musa Hitam, Gian Luigi Zenti, directeur van de Academia Barilla (Barilla Group uit Parma, Italië) en secretaris-generaal Chris Buijink van het Ministerie van Economische Zaken geven vanuit hun expertise een inzicht in innoveren met smaak. Smaak wordt onder andere beïnvloed door cultuur, tijdsgeest, leeftijd, verwachtingen, genen, ervaringen en gezondheid. De workshops geven bedrijven een inspirerende kijk op hoe deze wetenschap toepasbaar zou kunnen zijn voor hun productontwikkeling om op deze manier de concurrentiepositie te verstevigen. En tijdens de conferentie wordt de Food Valley Award uitgereikt aan een bedrijf dat zich op een innovatieve manier heeft onderscheiden. Eerder mochten Campina, Provalor, HiFri en Newtricious zich al tot de trotse eigenaars rekenen van deze gerenommeerde foodprijs.

 

Een bezoek aan de Food Valley Conference is niet alleen een kwestie van smaak, maar opent deuren tot een breed internationaal food netwerk bestaande uit ondernemers uit de agrifood sector en het foodgerelateerde bedrijfsleven, vertegenwoordigers van research- en kennisinstellingen, overheidsbestuurders en intermediaire organisaties uit binnen- en buitenland.

 

De stichting Food Valley stimuleert innovatie in de Nederlandse agrifood sector op basis van de behoefte vanuit het bedrijfsleven. Food Valley koppelt kennis en ondernemerschap aan elkaar om te innoveren. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de enorme rijkdom aan food expertise die Nederland kent.

 

Meer informatie over de Food Valley Conference is te vinden op www.foodvalley.nl/conference. De Food Valley Conference vindt plaats in de Food4You week het festival over gezond en lekker eten.

 

Website

Naar website van evenement

Organisator

stichting Food Valley


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept