Jump to content

Emerce E-day

Agenda
Ewout Wolff

Event details

eDay is hét e-business event van Nederland. Visionairs, experts en business management van toonaangevende brands komen deze dag bij elkaar om visie te delen, inspiratie op te doen en te netwerken.

 

Dit jaar viert Emerce eDay haar vijfde editie en heeft daarom een extra bijzonder en compleet programma. Emerce eDay 2009 staat in het teken van ‘Forward’ – oftewel voorwaarts, ook en misschien vooral nú.

 

Visions

In de Visions-track tonen zes internationale topsprekers in de grootste zaal hun visie op de laatste ontwikkelingen in business, technologie en marketing, en de implicaties daarvan voor bedrijven.

 

Eyeopeners

Dit jaar is een speciale Eyeopeners-zaal aan de opzet van eDay toegevoegd. Deze ruimte biedt in een hoog tempo een stroom aan business eyeopeners door zeer gerenommeerde experts uit binnen- en buitenland. Geen lange voordrachten, maar de essentie: een dag lang adviezen en tips hoe u meer geld gaat verdienen.

 

Nieuwe business modellen, hogere conversies realiseren, minder kosten maken, en meer, veel meer, komt aan bod. De sprekers hebben maar één opdracht: zorg dat de bezoekers van eDay de volgende dag met de ‘eyeopener’ aan de slag kan.

 

Conversations

Conversations is de derde pijler van de dag en brengt alle social media experts en ervaringsdeskundigen uit Nederland en gastbezoekers uit de directie van alle grote social media partijen uit het buitenland bij elkaar in één ruimte. U kunt in- en uitlopen, en met de experts rond vier hoofdthema's informeel van gedachten wisselen over de kansen en bedreigingen van social media.

 

Naast dit alles vinden op en rond eDay tal van workshops, executive sessions en side events plaats. Emerce eDay is een dag om niet te missen voor iedereen die strategische en zakelijke beslissingen moet nemen over online!

Prijs

595


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept