Jump to content

Startersbijeenkomst 23 september

Agenda
Sander DS-Finance

Event details

Beste ondernemer,

 

Ondernemen is een hele onderneming!

 

Niet alleen, omdat er veel op je op je afkomt, maar vaak ook, omdat alle facetten van het bedrijf op de schouders van de ondernemer rusten. En sommige zijn niet altijd even duidelijk. Denk daarbij aan het werven van klanten en opdrachten, de planning van al je werkzaamheden, facturatie, inkopen maar ook zeker de administratie en belastingen.

 

Waar kan je hier meer over opsteken dan tijdens een bijeenkomst met mede ondernemers. Iedereen loopt tegen dezelfde dingen aan en iedereen heeft er een (andere) oplossing voor. Maar ook gevestigde ondernemers kunnen je een stap in de goede richting helpen met tips en adviezen.

 

Om ondernemers bij elkaar te brengen en een aantal zaken waar u als ondernemer mee te maken heeft te bespreken, organiseren wij op woensdag 23 september een bijeenkomst in Motel Van der Valk Akersloot.

 

Tijdens deze bijeenkomst zullen wij in 3 sessies van ongeveer een uur proberen om u meer inzicht te geven in enkele belangrijke aspecten over uw administratie en belastingen maar ook uw acquisitie. Uiteraard zal er buiten deze sessies om uitgebreid de mogelijkheid zijn om ervaring uit te wisselen en te netwerken met medeondernemers.

 

De onderwerpen die in de bijeenkomst aan bod komen zijn factuureisen, inkomstenbelasting, omzetbelasting en jaarrekening. Onze gastspreker, Vincent Smit, zal in een enerverende, leuke en duidelijke presentatie u de ins en outs van de nieuwe media zoals internet en communities vertellen.

 

Op de site van DS Finance staat meer informatie en kunt u zich inschrijven. De kosten voor deze bijeenkomst bedragen slechts € 35,- per persoon exclusief BTW (deze kosten zijn uiteraard aftrekbaar).

 

Om de bijeenkomst informeel en ongedwongen te geven, zodat u als ondernemer gemakkelijk in contact komt met andere startende ondernemers, hebben wij een maximum van 30 ondernemers per bijeenkomst gesteld (het minimale aantal aanmeldingen is 15). Voor uw inschrijving gaat u naar:

www.ds-finance.nl/bijeenkomst

 

Wij hopen u te verwelkomen op 23 september in Akersloot en wensen u alvast heel veel succes met ondernemen!!!

 

 

PS. Bent u verhinderd op de aangekondigde datum, schrijf u dan alvast in voor de volgende bijeenkomst. Ook hiervoor gaat u naar www.ds-finance.nl/bijeenkomst

Website

Naar website van evenement

Organisator

DS Finance

Prijs

35


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept