Jump to content

China Café

Agenda
Guanxi

Event details

China-netwerk Guanxi.nu organiseert China Café voor China-ondernemers

 

Op donderdag 8 oktober van 17.00 uur tot 19.30 uur vindt er weer een Guanxi.nu China Café plaats in het Polman’s Huis in Utrecht. Sinds de start in 2008 weten steeds meer China-ondernemers de weg naar deze informele netwerkbijeenkomst te vinden. Ondernemers die actief zijn of willen worden in China kunnen kennis en ervaringen uitwisselen met elkaar. Ook zijn de leden van Guanxi.nu aanwezig, experts op het gebied van zakendoen met China.

 

Crisis of niet, de Chinese markt blijft voor veel ondernemers een interessant land om zaken mee te doen op het gebied van export, import en (out)sourcing. De leden van Guanxi.nu hebben alle kennis in huis om ondernemers te ondersteunen bij het zakendoen met China. Zowel startende als gevorderde ondernemers kunnen bij de leden terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van ondermeer import, export, outsourcing, fiscale kwesties en de Chinese taal- en (zaken)cultuur. Ook verzorgen de leden workshops en zijn zij sprekers op seminars die Guanxi.nu ondermeer in samenwerking met de Kamer van Koophandel organiseert.

 

Zakelijke China-belangstelling

Op het China Café van China-netwerk Guanxi.nu is iedereen met zakelijke China-belangstelling welkom. Bij ieder China Café zijn leden van Guanxi.nu aanwezig om bezoekers antwoord te geven op vragen over zakendoen met China. Daarnaast is het een gelegenheid om bij te praten met collega China-ondernemers en voor het leggen van nieuwe contacten.

 

Tijd en locatie

Het China Café vindt iedere tweede donderdag van de maand plaats van 17.00 – 19.30 uur in het Polman’s Huis, hoek Keistraat-Jansdam in Utrecht. De data voor 2009 zijn: 8 oktober, 12 november en 10 december. Deelname is gratis (alleen consumpties zijn voor eigen rekening), aanmelden is niet noodzakelijk maar wel gewenst d.m.v. een e-mail aan info@guanxi.nu.

 

Meer info: www.guanxi.nu - info@guanxi.nu

 

China-netwerk Guanxi.nu

Guanxi.nu is een netwerk waarin een breed scala aan dienstverlenende China-experts uit Nederland en België zijn verenigd. Het netwerk heeft alle expertise in huis om zowel startende als ervaren ondernemers in China te ondersteunen bij hun activiteiten, ondermeer door de directe toegang tot meer dan 80 China-experts, diverse services op www.guanxi.nu, het verzorgen van workshops en het organiseren van tal van activiteiten.

Website

Naar website van evenement

Organisator

China-netwerk Guanxi.nu

Prijs

0 (consumpties voor eigen rekening)


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept