Jump to content

Strategic Symposium 2009 'Open Innovation'

Agenda
janwouter89

Event details

Het Strategisch Symposium is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door studievereniging Asset | TOP-DOWN van de Universiteit van Tilburg. De editie van dit jaar gaat over 'open innovatie'.

 

Open innovatie is een nieuw concept van innovatie dat door steeds meer bedrijven, zowel klein als groot, wordt toegepast om de concurrentie voor te kunnen blijven. In het oude model houden bedrijven de kennis en vaardigheden veilig afgeschermd voor de buitenwereld. Maar dit heeft zijn beperkingen en zijn problemen. Open innovatie is hiervoor de oplossing. Kort gezegd zou men kunnen zeggen dat open innovatie betekent dat bedrijven voor hun innovatie niet alleen binnen het eigen bedrijf zoeken naar kennis en ideeën, maar daarvoor ook op zoek gaan bij consumenten en andere bedrijven.

 

In eerste instantie organiseren wij dit symposium voor studenten van onze universiteit, maar ook, of u nou vanuit het bedrijfsleven of de wetenschap komt of om een andere rede interesse heeft, u bent van harte welkom. Wij bieden een programma waarvan wij zeker zijn dat het zeer interessant en leerzaam is voor elke bezoeker.

 

Er zijn een aantal lezingen door ervaren en kundige sprekers. Robert Kirschbaum, Vice President Innovation bij DSM, Cees Admiraal, Directeur Acquisitie van de High Tech Campus Eindhoven en Andrew Gaule, CEO van H-I Network London zullen keynotes verzorgen. Daarnaast kunt u kiezen uit of nog twee lezingen van Thijs Komen, Manager Business Innovation van KLM en Wouter van Schelt, Senior Adviseur Innovatie bij Rijkswaterstaat of een interactieve workshop georganiseerd door het Center for Innovation Research van de Universiteit van Tilburg. De dag wordt afgesloten met een paneldiscussie en uiteindelijk een informele borrel.

 

Bent u benieuwd wie de sprekers zijn of hoe u zich kunt inschrijven voor het symposium, kijkt u dan op onze website of in de informatiebrochure.

 

Voor vragen kunt u altijd mailen naar strategicsymposium@asset-topdown.nl of bellen naar +31-13-4663365

 

Ik hoop dat u net zo enthousiast bent als ikzelf en mijn commissie en dat ik u op 22 oktober kan verwelkomen op de Universiteit van Tilburg!

Website

Naar website van evenement

Organisator

Studievereniging Asset | TOP-DOWN van de Universiteit van Tilburg

Prijs

100

Informatiebrochure Strategic Symposium 2009 Open Innovation.pdf


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept