Jump to content

Financial Destiny Workshop

Agenda
Erik Erik

Event details

3 Stappen naar het creëeren van de welvaart die u verdient

 

Waarom kan de één zich financieel van alles permitteren, terwijl de ander elke maand de eindjes aan elkaar moet knopen? Zou de één gewoon altijd geluk hebben en zou dit geluk aan een ander voorbij gaan? In welke fase in je leven ben je zelf momenteel financieel gezien: ‘Wacht je nog steeds op het winnen van de loterij' en hoop je ook een keertje op 'geluk', of besef je dat je het hier niet vanaf mag laten hangen en ben je al concrete plannen aan het maken om financiële zekerheid te bereiken?

 

Of het nou gaat om financiële zekerheid en rust, of de mogelijkheid te creëren om eerder te stoppen met werken, het realiseren van je dromen, of gewoon wat meer te besteden hebben, het kan allemaal. De unieke formule tussen beleggen, NLP, mindset en psychologie van deze succesvolle mensen, en je eigen doelstellingen zorgen ervoor dat je zelf leert hoe je je financiële doelen kunt bereiken. Je hebt daartoe meer kans als je de consequente patronen modelleert van echte succesvolle beleggers, dan van bijvoorbeeld je locale beleggingsadviseurs, hoe goed bedoeld dan ook. Vraag je af hoe welvarend en succesvol de persoon is waarnaar je luistert en waarvan je zou moeten leren! Bespaar jezelf heel wat jaren door die mensen te modelleren die de valkuilen al bewandeld hebben van de technieken in het beleggen zelf, en nog belangrijker: de psychologie erachter.

 

Geïnspireerd door Warren Buffett heeft Chuck Mellon (top-investeerder, met name technische analyse) samen met Anthony Robbins diverse programma's geschreven om deelnemers te laten "masteren" op financieel gebied. Zo liet Chuck Mellon anderhalf jaar geleden tijdens een seminar in Londen voor 1.500 deelnemers reeds overtuigend zien dat op basis van technische analyse het zeer duidelijk was dat de aandelenmarkten zouden halveren, en de vastgoedmarkt in de UK sterk omlaag zou gaan. Chuck Mellon zelf, en de deelnemers die hier op anticipeerden, hebben hier heel veel mee verdiend door de strategieën toe te passen die juist werken in deze dalende markt.

Website

Naar website van evenement

Organisator

Cashflow Club / Succesgids

Prijs

65,- excl. BTW


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept